«Σασμός» – Σάντυ Χατζηιωάννου: Όσα είπε για το ροζ βίντεο και τη σχέση της με τον Νικηφόρο

Η Σάντυ Χατζηιωάννου, η οποία υποδύεται την Τζένη στη νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Νικηφόρο, αλλά και το ενδεχόμενο να φύγει από την Κρήτη.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς έχουμε δει την «Τζένη» να έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλα μπλεξίματα λόγω του Άγη, με τον Νικηφόρο να στέκεται στο πλευρό της κάθε στιγμή και όντας, όπως είδαμε, αποφασισμένος να παλέψει για την τιμή της κοπέλας που αγαπά, μετά την εξομολόγηση της.

Μετά τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου από τον Άγη, ανέλαβε δράση ο Μαθιός για να «καθαρίσει» το όνομα της Τζένης και να βοηθήσει τον αγαπημένο του Νικηφόρου.

Όπως είδαμε μάλιστα στο επεισόδιο της Τετάρτης (06/10), ο Άγης τρομοκρατήθηκε από τον Μαθιό και αναγκάστηκε να ζητήσει «συγνώμη» από την Τζένη και μάλιστα, να της πει πως θα σβήσει το ροζ βίντεο με το οποίο την απειλούσε/εκβίαζε.

Βέβαια, κανείς ακόμα δεν είναι σίγουρος για το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του νεαρού DJ, αφού ξεπεράσει το πρώτο σοκ μετά από την συνάντηση του με τον «αιμοσταγή» -θα λέγαμε- Μαθιό. Θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια ο Άγης;

«Θα με βρουν πολύ άσχημα πράγματα»

Η νεαρή ηθοποιός Σάντυ Χατζηιωάννου, η οποία βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε μεταξύ άλλων: «Θα με βρουν πολύ άσχημα πράγματα. Θα ζήσω αναποδιές και θα βρω τη δύναμη είτε μόνη μου, είτε με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων να τα αντιμετωπίσω».

«Μάλλον η Τζένη και ο Νικηφόρος θα καταλήξουν μαζί»

Και συνέχισε λέγοντας για τον ρόλο της στη σειρά «Σασμός»: «Θα έχει ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από την οικογένειά της και θα της ζητήσουν να πάει να τους βρει. Θα φύγει από την Κρήτη, αλλά μπορεί να πάει στο Μόντρεαλ. Μάλλον η Τζένη και ο Νικηφόρος θα καταλήξουν μαζί».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Σάντυ Χατζηιωάννου: 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss