«Σασμός»: Σε σοκ η Καλλιόπη μετά την ανακάλυψή που θα κάνει

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο του Alpha, «Σασμός», καθώς απόψε η Καλλιόπη θα έρθει αντιμέτωπη με έναν φρικτό «εφίαλτη», εφόσον θα μάθει μια σκλήρη αλήθεια, την οποία ούτε που φανταζόταν μέχρι σήμερα.

Τι θα δούμε απόψε στις 21.00 στον Alpha;

Ειδικότερα, στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Alpha θα δούμε πως ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται προκειμένου να μοιραστούν τα νέα τους. Μόνο που εκεί… θα τους δει μαζί η Καλλιόπη! Η Καλλιόπη σοκαρισμένη βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι.

Παράλληλα, οι έρευνες για τον φόνο του Στεφάνη Σταματάκη έχουν ενταθεί μετά την κατάθεση της Θοδώρας. Πού μπορεί να τους οδηγήσουν τα νέα στοιχεία που θα ανακαλύψουν;

Την ίδια ώρα, ο Κώστας δέχεται ένα τηλεφώνημα το οποίο όμως τον αναστατώνει, ενώ ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από τη μέρα του φόνου.

Επιπλέον, στο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού» θα δούμε πως ο Άγγελος πρόκειται να ακούσει κάποια πράγματα που αφορούν τη μητέρα του από τον Παντελή.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπά Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ, της προτείνει τον Σασμό.

Ποια θα είναι η αντίδραση της όμως;

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss