«Σασμός»: Σήμερα η δολοφονία του Στεφανή – Τι άλλο θα δούμε απόψε;

Το αποψινό επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», έρχεται να αναστατώσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι θα δουν στις οθόνες τους την πολυσυζητημένη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη (Τάσος Νούσιας).

Ήδη, το τρέιλερ του επεισοδίου που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες έχει φέρει αναταράξεις και συζητήσεις με τον κόσμο να προσπαθεί να μαντέψει το ποιος τελικά θα είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Όλοι ανυπομονούν διακαώς να δουν αν το σενάριο της σειράς θα ακολουθήσει την πλοκή του ομώνυμου βιβλίου, όπου δολοφόνος του Στεφανή είναι ο ξάδερφος του, ο Μαθιός Σταματάκης (Δημήτρης Λάλος).

Οι πρώτες κατηγορίες θα πέσουν πάνω στον Πέτρο Σταματάκη, καθώς η έχθρα του με τον Στεφανή «φουντώνει» εκ νέου απόψε. Ωστόσο, μονάχα ο Μανολιός θα ξέρει τον πραγματικό δολοφόνο, αλλά δε θα είναι σε θέση να το αποκαλύψει χάρη στο σοκ. Θα είναι ο Πέτρο; Ο Μαθιός; Ο Κώστας, ο σύζυγος της Άσπας; Ποιος θα πατήσει τελικά την σκανδάλη;

Το άψυχο -και δολοφονημένο- σώμα του Στεφανή θα φέρει ανυπολόγιστες συνέπειες με την έχθρα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες να έρχεται και πάλι στο επίκεντρο, δίχως κανείς να ξέρει τι έρχεται στη συνέχεια.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός»;

Επεισόδιο 10 – Δευτέρα (20/09)

Ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Την ίδια ώρα ωστόσο, ο Αστέρης απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την αρραβωνιαστικιά του, τη Στέλλα.

Ο Άγης με τη σειρά του συνεχίζει αδιάκοπα να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη. Ο αδερφός της Αργυρώς, ο Πέτρος, έρχεται εκ νέου σε μια πρωτοφανή σύγκρουση με τον Στεφανή.

Ο Γιώργης πιέζει τη Θοδώρα και απαιτεί να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου.

Ο Μαθιός ζητά από τον αδερφό του τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, όσο η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο με τον δεύτερο -Αστέρη- να προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ.

Με όλα αυτά που γίνονται, έρχεται η ώρα ο Αστέρης να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα.

Παράλληλα, ο Μαθιός αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Στεφανή, ζητώντας του να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική.

Στη συνέχεια, έρχεται η πολυαναμενόμενη στιγμή του αποψινού επεισοδίου. Ο Στεφανής κατευθύνεται με τα αγόρια στο μαντρί, πάνω στα βουνά. Εκεί όπου ένα όπλο οπλίζεται, στοχεύει και πετυχαίνει τον Στεφανή και όλα αλλάζουν.

Έτσι, ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα επιφέρει στη συνέχεια.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss