«Σασμός» – Σκηνοθέτης: «Είναι πολλοί οι δολοφόνοι, θα χυθεί πολύ αίμα»

O Κώστας Κωστόπουλος, o σκηνοθέτης της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας του Alpha, της σειράς «Σασμός», αποκάλυψε πως τα επόμενα επεισόδια είναι βαμμένα με αίμα, καθώς θα ακολουθήσουν πολλά φονικά.

«Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά τους κατά διαστήματα»

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της σειράς είπε: «Είναι πολλοί οι δολοφόνοι, θα χυθεί πολύ αίμα». Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά τους κατά διαστήματα. Όταν “στρώνει” η σχέση, θα έρχεται ένα γεγονός για να χαλάσει όλα…».

«Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου έχουν κρατηθεί, αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά»

Αμέσως μετά δήλωσε: «Η Βασιλική πεθαίνει σύμφωνα με το βιβλίο, αλλά στη σειρά…. πότε δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί… Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου έχουν κρατηθεί, αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά, ώστε να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού».

«Εάν δεν σκοτωθεί ο Στεφανής, δεν ξεκινάει ο μύθος»

Επιπλέον, ο σκηνοθέτης υπενθυμίζει πως στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη ο Στεφανής Σταματάκης πεθαίνει από την πρώτη σελίδα. Ειδικότερα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να θυμίσω στους αναγνώστες και να ξέρουν οι τηλεθεατές ότι ο φόνος του Στεφανή γινόταν στην πρώτη σελίδα του βιβλίου, ενώ στη σειρά στο δέκατο επεισόδιο.

Και στη συνέχεια τόνισε: «Σκοτώσαμε τον πρωταγωνιστή στην αρχή. Εάν ξέραμε την επιτυχία, ίσως το κάναμε λιγάκι αργότερα. Αλλά εάν δεν σκοτωθεί ο Στεφανής, δεν ξεκινάει ο μύθος».

«Βιώνουμε αυτό το πένθος ρεαλιστικά, χωρίς υπερβολές»

Αναφορικά με τα συστατικά της επιτυχία της σειράς «Σασμός», σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, είναι: «Βιώνουμε αυτό το πένθος ρεαλιστικά, χωρίς υπερβολές. Κι αυτό είναι επιτυχία».

Αλλά ζητούμενο δεν παύει να είναι το «να δημιουργηθεί μία θετική παράδοση και να στραφεί η κοινωνία προς μια τέτοια πορεία» συμφιλίωσης και του «Σασμού», υπογράμμισε ο Κώστας Κωστόπουλος.

«Εάν μπορέσει η σειρά να δημιουργήσει ένα θετικό ρεύμα, για να αφήσουμε τις διαφορές μας και να βρούμε αυτά που μας ενώνουν πραγματικά, για όλους τους δημιουργούς της σειράς θα είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό», κατέληξε να λέει.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς «Σασμός»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss