Σασμός Spoiler 26/10: Μαθιός και Βασιλική επιτέλους παντρεύονται 

Σασμός Spoiler 26/10: Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Συνεχίζονται οι συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά του ALPHA, «Ο Σασμός». Στο αποψινό επεισόδιο, στις 21.00, θα δούμε τον Μαθιό να παίρνει σημαντικές αποφάσεις.
Συγκεκριμένα, ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ καθώς την θεωρεί υπεύθυνη για την απόφαση του γιου της. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, ο γάμος τους φαίνεται ότι διαλύεται και ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη καλά κρατά. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο, ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε.

Tι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα
Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη για να εκτελέσει την εντολή του. Ο Λευτέρης κλονίζεται και θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με τη Θοδώρα. Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss