Σασμός Spoiler 28/9: Το καφενείο γίνεται δικαστήριο – Μαθιός ή Καλλιόπη ο δολοφόνος;

Σασμός Spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις στo σημερινό επεισόδιο του «Σασμού».

Με το έκτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν επιστρέφει απόψε το βράδυ ο «Σασμός». Το νέο επεισόδιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς επιστρέφει με νέες εξελίξεις αφού η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης θα «σηκώσει στο πόδι» ολόκληρο το χωριό.
Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης παλεύει να βρει ένα κάποιο στοιχείο για να οδηγηθεί στη λύση του μυστηρίου και να μάθει την αλήθεια.

Την ίδια ώρα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης.

Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη θα δει τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια. Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…

Το καφενείο του χωριού γίνεται δικαστήριο
Η ομολογία της Καλλιόπης έχει αναστατώσει τους κατοίκους ενώ η δολοφονία του Άγγελου έχει πυροδοτήσει συζητήσεις και εντάσεις στην Κρήτη.
Οι κάτοικοι βάζουν στο στόχαστρο τους Σταματάκηδες. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι τον φόνο έκανε ο Μαθιός, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι το έκανε η Καλλιόπη.

Στο καφενείο του Παντελή έχουν μαζευτεί όλοι οι κάτοικοι και συζητούν για τη δολοφονία. Το καφενείο έχει μετατραπεί σε δικαστήριο. Ο παπά Μιχάλης επισημαίνει ότι η Καλλιόπη ομολόγησε, διότι θέλει να γλιτώσει τον Μαθιό.
Η παπαδιά συμφωνεί. «Αυτή είναι ικανή να πει οτιδήποτε για να γλιτώσει το κοπέλι της», λέει, αλλά δε φαίνονται να πείθονται όλοι.
Ο Παντελής είναι πεπεισμένος ότι η Καλλιόπη είναι ένοχη. «Πού πήγε εκείνο το πρωί; Γιατί είπε ψέματα;» ρωτάει απορημένος. Ο παπά Μιχάλης, όμως, τον βάζει στη θέση του και του τονίζει να κάνει λίγο υπομονή.

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης στο αποψινό επεισόδιο θα ενημερώσει τον Μαθιό πως, κατά πάσα πιθανότητα, θα αφεθεί ελεύθερος.
Σχετικές ειδήσεις
Σασμός: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου
Ορφέας Αυγουστίδης: «Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια»
Σασμός Spoiler: Η υγεία του Αστέρη βρίσκεται σε κίνδυνο – Όλες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss