Σασμός Spoiler 28/9: Το καφενείο γίνεται δικαστήριο – Μαθιός ή Καλλιόπη ο δολοφόνος;

Σασμός Spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις στo σημερινό επεισόδιο του «Σασμού».

Με το έκτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν επιστρέφει απόψε το βράδυ ο «Σασμός». Το νέο επεισόδιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς επιστρέφει με νέες εξελίξεις αφού η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης θα «σηκώσει στο πόδι» ολόκληρο το χωριό.
Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης παλεύει να βρει ένα κάποιο στοιχείο για να οδηγηθεί στη λύση του μυστηρίου και να μάθει την αλήθεια.

Την ίδια ώρα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης.

Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη θα δει τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια. Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…

Το καφενείο του χωριού γίνεται δικαστήριο
Η ομολογία της Καλλιόπης έχει αναστατώσει τους κατοίκους ενώ η δολοφονία του Άγγελου έχει πυροδοτήσει συζητήσεις και εντάσεις στην Κρήτη.
Οι κάτοικοι βάζουν στο στόχαστρο τους Σταματάκηδες. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι τον φόνο έκανε ο Μαθιός, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι το έκανε η Καλλιόπη.

Στο καφενείο του Παντελή έχουν μαζευτεί όλοι οι κάτοικοι και συζητούν για τη δολοφονία. Το καφενείο έχει μετατραπεί σε δικαστήριο. Ο παπά Μιχάλης επισημαίνει ότι η Καλλιόπη ομολόγησε, διότι θέλει να γλιτώσει τον Μαθιό.
Η παπαδιά συμφωνεί. «Αυτή είναι ικανή να πει οτιδήποτε για να γλιτώσει το κοπέλι της», λέει, αλλά δε φαίνονται να πείθονται όλοι.
Ο Παντελής είναι πεπεισμένος ότι η Καλλιόπη είναι ένοχη. «Πού πήγε εκείνο το πρωί; Γιατί είπε ψέματα;» ρωτάει απορημένος. Ο παπά Μιχάλης, όμως, τον βάζει στη θέση του και του τονίζει να κάνει λίγο υπομονή.

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης στο αποψινό επεισόδιο θα ενημερώσει τον Μαθιό πως, κατά πάσα πιθανότητα, θα αφεθεί ελεύθερος.
Σχετικές ειδήσεις
Σασμός: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου
Ορφέας Αυγουστίδης: «Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια»
Σασμός Spoiler: Η υγεία του Αστέρη βρίσκεται σε κίνδυνο – Όλες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss