Σασμός Spoiler 29/9: Η εκρηκτική συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ και οι εξηγήσεις του Παύλου

Τι θα δούμε στο επεισόδιο του «Σασμού» απόψε Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Με ένα συνταρακτικό επεισόδιο κλείνει η εβδομάδα για τη σειρά Σασμός.
Η υγεία του Αστέρη κρέμεται από μία κλωστή. Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς.

Ο Μαθιός από την άλλη, παρά τη χαρά της Βασιλικής και του Νικηφόρου για την απελευθέρωσή του, σηκώνει ένα βάρος. Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό: Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει…

Σασμός Spoiler: Δευτέρα 3 Οκτωβρίου
Στο επόμενο επεισόδιο ο Μαθιός επιστρέψει στο σπίτι ελεύθερος την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Παράλληλα η Στέλλα έχει μία συνάντηση με τον Αστέρη ο όποιος καταρρέει μπροστά της.
Η Στέλλα θα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με κάτι που θα την συνταράξει. Οι γιατροί θα της αποκαλύψουν ένα πρόβλημα και εκείνη θα προσπαθήσει να μάθει όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί.
Σασμός Spoiler: Τρίτη 4 Οκτωβρίου

Την στιγμή που η γιαγιά έχει αρχίσει τις ετοιμασίες για την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα. Ο Παπαμιχάλης απ’ την άλλη, προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.
Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών και να επισκεφτεί το σπίτι το Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει και κανείς δεν θα τον σταματήσει.
Σασμός Spoiler: Τετάρτη 5 Οκτωβρίου
Ο Παύλος δέχεται θερμή υποδοχή από τους Βρουλάκηδες στο σπίτι. Παράλληλα η Στέλλα, προσπαθεί να μάθει από την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη.
Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να την βοηθήσει. «Για μένα έχει τελειώσει! Ετσι όπως τα έκανε ας τα λουστεί», του είπε.
Η Μαρίνα θα μάθει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου, ενώ ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στην Βασιλική όλο τον πόνο για την Αργυρώ.
Την ίδια ώρα το χωριό δίνει ραντεβού στης Μαρίνας, για να δώσουν τα σέβη τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss