Σασμός Spoiler: Έρχεται ο τηλεοπτικός γάμος της χρονιάς

Σασμός: Στο αποψινό επεισόδιο η τηλεθέαση αναμένεται να «χτυπήσει κόκκινο»

Η δραματική σειρά του ALPHA, «Σασμός», είναι η δεύτερη σεζόν που καθηλώνει τους τηλεθεατές. Στα επόμενα, μάλιστα, επεισόδια θα αρχίζουμε να βλέπουμε τις προετοιμασίες ενός γάμου που τόσο καιρό περιμέναμε. Ο Μαθιός και η Βασιλική θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή οι ανατροπές θα εκτοξεύσουν το σασπένς.
Στο αποψινό επεισόδιο, που αναμένεται η τηλεθέαση να «χτυπήσει κόκκινο», η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα-Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει, ο Αστέρης και η Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης. Η τελευταία βγαίνει εκτός εαυτού αντιλαμβανόμενη τα συναισθήματα που συνεχίζουν και έχουν οι δύο ήρωες, με την κατάσταση να ξεφεύγει.

Αύριο Πέμπτη, η Καλλιόπη και η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη που δεν μπορεί πλέον να ελέγξει όλο αυτό που συμβαίνει. Η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπα-Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει τη συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι για να ηρεμήσει την ψυχή του και τα όσα αισθάνεται. Οταν ο Μανόλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Νιώθει απογοητευμένος και δεν ξέρει τι να κάνει. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss