«Σασμός» – Spoiler: Έτσι θα μάθουμε τον δολοφόνο του Στεφανή

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στην νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμό»,  ανυπομονώντας να μάθει το ποιος σκότωσε τελικά τον Στεφανή Σταματάκη (Τάσος Νούσιας).

Ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει τον δολοφόνο του Στεφανή είναι ο φίλος του γιου του, ο Μανολιός, o οποίος ήταν μπροστά στον τραγικό συμβάν, ωστόσο βρίσκεται σε σοκ και δεν έχει αποκαλύψει όσα είδε σε κανέναν. Οι υποψίες εκ πρώτης «πέφτουν» πάνω στον Πετρή Βρουλάκη (Κώστας Νικούλι). Θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτό ο Πετρής;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» ένα όνειρο του νεαρού, θα είναι εκείνο που θα αποκαλύψει στους τηλεθεατές τον δράστη που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Σταματάκη.

Μανωλιός
© Instagram

Οι τηλεθεατές θα μάθουν την αλήθεια, ωστόσο το χωριό και οι ήρωες του θα μείνουν για λίγο ακόμα στο σκοτάδι και θα συνεχίσουν να αναζητούν τον υπαίτιο του φονικού.

Παράλληλα, όπως ειπώθηκε και στην εκπομπή, ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος) θα μπει στο σπίτι της νεκρού του ξάδερφου, θα αναλάβει τις σπουδές του Νικηφόρου στη Λάρισα και έτσι, θα κερδίσει σταδιακά την καρδιά της Βασιλικής.

Ωστόσο, τίποτα δε θα είναι τόσο εύκολο για αυτούς τους δύο όταν η Καλλιόπη, η μητέρα του Μαθιού, ανακαλύψει την ύπαρξη αυτού του νέου, απαγορευμένου, έρωτα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Happy Day»:

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με τον Aντώνη σε τρομερά δύσκολη θέση λόγω και της σχέσης που έχει με τους Βρουλάκηδες, ο Μανώλης που είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας βασανίζεται από τύψεις και από εφιάλτες.

Σε αυτές τις εικόνες θα δούμε το αδίστακτο χέρι που πυροβόλησε 7 φορές τον Στεφανή. Θα παραμείνει σιωπηλός όμως για αρκετό καιρό. Αυτό βέβαια το μυστικό, όπως θα δούμε και στην συνέχεια της σειράς, θα του αλλάξει όλη του τη ζωή.

Η αδελφή του ωστόσο, η Θεοδώρα, θα βρει αφορμή για να εκδικηθεί την ερωτική απόρριψη του Πετρή, ασκώντας μεγάλη ψυχολογική πίεση στον αδελφό της. Και τελικά μάλλον θα τον πείσει να πει στην αστυνομία πως ένοχος είναι ο Πέτρος Βρουλάκης.

Επιπλέον, απόψε θα δούμε και τον Πέτρο, σε μια τυχαία συνάντηση με τον Νικηφόρο, να του ορκίζεται στην τιμή του και στην μνήμη του δικού του πατέρα που «χάθηκε» μπροστά στα μάτια του, ότι δεν σκότωσε εκείνος τον πατέρεα του, τον Στεφανή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss