Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός αποφυλακίζεται – Όλες οι εξελίξεις για το έκτακτο επεισόδιο της Κυριακής

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός αποφυλακίζεται και ο Μανώλης αποφασίζει να πει όσα ξέρει στην αστυνομία. Θα ομολογήσει άραγε τον φόνο του Στεφανή; 

Το επεισόδιο της Πέμπτης μας αφήνει με μια γεύση ικανοποίησης αφού η Καλλιόπη καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα και αποφασίζει να πει ότι εκείνη μαχαίρωσε τον Άγγελό.
Η συνέχεια αναμένεται δραματική. Ο Φραγκιαδάκης μαζί με τους συναδέλφους του προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του πάζλ μετά την ιατροδικαστική εξέταση. Τα όσα ομολογεί η Καλλιόπη δε φαίνεται να αντιστοιχούν πλήρως με το πόρισμα της νεκροψίας.

Ο Αντώνης ωστόσο αναμένει την κρίσιμη μαρτυρία…. Εκείνη του Μανώλη, ο οποίος για μία ακόμα φορά διστάζει να πει όσα έχει δει, τόσο για τον φόνο του Στεφανή όσο και για τον φόνο του Άγγελου.
Αυτή τη φορά ο Μανώλης δείχνει διατεθειμένος να μιλήσει και ανακοινώνει ότι θα πάει στο αστυνομικό τμήμα.

Από την άλλη η Αργυρώ βρίσκει στον δρόμο τη Βασιλική και της λέει πως είναι θύμα του Μαθιού. Εκτός αυτών ακούει και κρυφή συζήτηση που είχε ο Σταύρος με τη Μαρίνα, η οποία μαθαίνει ότι εκείνος διαπληκτίστηκε με τον Αστέρη έξω από το σπίτι τους.

Ο Σταύρος παρουσιάζει ως ηθοποιό τον Αστέρη, ότι τάχα πονάει χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια για τη μεταμόσχευση νεφρού. Η Αργυρώ αν και ούτε εκείνη γνωρίζει φαίνεται να στεναγχωριέται στη σκέψη ότι ο Αστέρης πονάει στα αλήθεια και δεν προσποιείται.
Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με τον Μαθιό να παίρνει τον δρόμο έξω από τις φυλακές με εντολή Φραγκιαδάκη καθώς ο ένοχος έχει πια ομολογήσει.
Διαβάστε επίσης:
Σασμός: «Έλιωσε» το Twitter με την Αργυρώ και τον Αστέρη

«Σασμός»: Έκτακτο επεισόδιο αυτή την εβδομάδα – Η κόντρα που κανείς δεν περίμενε
Τηλεθέαση: Οι σειρές που σάρωσαν το βράδυ της Τετάρτης (21/9)


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss