Σασμός Spoiler: Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Τζομπανάκη για τη δεύτερη σεζόν

Σασμός: Η Καλλιόπη αποκαλύπτει τι θα δούμε στη νέα σεζόν και υπόσχεται ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί όσα θα γίνουν

Η Μαρία Τζομπανάκη, γνωστή και ως «Καλλιόπη» από τη σειρά «Σασμός» εμφανίστηκε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και έδωσε τη δικιά της γεύση από τον νέα επεισόδια που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν.
«Αυτό που φαντάζεται ο καθένας ότι μπορεί να έχει συμβεί, είναι ακριβώς το αντίθετο. Κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα δει, σας το λέω. Θα έχουμε ανατροπές και χαρακτήρων και γεγονότων, είναι πολύ καλογραμμένα τα επεισόδια», είπε αρχικά.

«Τη δεύτερη χρονιά αναρωτιούνται αν θα έχει το ίδιο σασπένς, το ίδιο ενδιαφέρον. Εγώ θα πω ναι. Και ακόμα πιο πολύ από όσο φαντάζονται, γιατί είμαστε όλοι μέσα στους ρόλους μας, τους αγαπάμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Για τον ρόλο της ως «Καλλιόπη Σταματάκη» αποκάλυψε ότι θα μείνει η μάνα που βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. «Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. Είναι αυστηρή μάνα, ξέρει τι είναι λάθος, αλλά το δικό της λάθος διέφερε από τα υπόλοιπα, γιατί είναι πιστά προσκολλημένη στις παραδόσεις που τη μεγάλωσαν. Αυτές είναι το όνομα, η τιμή του ονόματος, το δίκιο της οικογένειας και πολλά άλλα. Είναι δύσκολη κατάσταση για έναν τέτοιο άνθρωπο όλη αυτή, γιατί προκύπτουν ανατροπές, που τη σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά. Αυτό την τραυματίζει πολύ», σημείωσε η ηθοποιός …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss