Σασμός Spoiler: Όλες οι εξελίξεις του δεύτερου κύκλου – Δίψα για εκδίκηση και ένας μεγάλος χωριασμός

Ο «Σασμός» επιστρέφει σήμερα 19 Σεπτεμβρίου στις οθόνες μας! Όλες οι εξελίξεις του νέου κύκλου

Η μεγάλη ώρα της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου του «Σασμού» έφτασε. Σήμερα στις 21:00 οι αγαπημένοι ήρωες θα χαρίσουν θέαμα σε όλους όσους περίμεναν με ανυπομονησία να μάθουν τις ραγδαίες εξελίξεις.
Συλλήψεις, γάμοι, νέα πρόσωπα, τσακωμοί και μια βεντέτα δίχως τέλος είναι κάποιες από τις δράσεις που περιμένουμε να δούμε από σήμερα και καθημερινά στις οθόνες μας.

Με ένα μικρό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τον Μαθιό να ανακρίνεται στο γραφείο του Αντώνη Φραγκιαδάκη για τη δολοφονία του ξαδέρφου του Άγγελου Βρουλάκη, τον οποίο εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του.

Το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου ο πρωταγωνιστής του «Σασμού», Δημήτρης Λάλος μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή Happy Day για την πορεία επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha.

«Οι εξελίξεις θα έρθουν οργανικά, γιατί δεν γίνεται όταν θα συμβεί ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός, όπως η σύλληψη και να έρθει γρήγορα και ο γάμος. Σίγουρα κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου, αλλά με έναν τρόπο ώστε να το περιμένετε εναγωνίως, γιατί ο κόσμος όταν δεν υπάρχει αγωνία χάνει το ενδιαφέρον του».
Συνάντηση Παύλου Βρουλάκη με Μαθιό
Οι ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στη σειρά έρχονται να δώσουν νέο αέρα αλλά και να εμπλουτίσουν τις εξελίξεις στα επεισόδια.
Κανείς δεν περίμενε την άφιξή του Παύλου Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας), γιατί πολύ απλά όλοι τον θεωρούσαν νεκρό. Μετά από 20 χρόνια ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει στον τόπο του για να πάρει εκδίκηση για τον χαμό τριών μελών της οικογένειάς του προκαλώντας τρόμο.

Δεν θα αργήσει να έρθει σε επαφή με τους συγχωριανούς του, αλλά και με την οικογένεια Σταματάκη που θα δουν στα μάτια του τη βεντέτα να αναζωπυρώνεται. Τι και αν τον παρακαλεί ο παπάς να πάει από εκεί που ήρθε; Ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει αν δεν δει το αίμα των Σταματάκηδων να χύνεται.
Θα έρθει η στιγμή που ο Παύλος θα συναντήσει τον Μαθιό. «Καλωσόρισες… αλλά δεν σε φοβάμαι» θα του πει, όταν ο Παύλος τού ζητήσει εξηγήσεις για τον χαμό τριών μελών της οικογένειάς του. Ξέρει όμως με ποιον τρόπο θα κάνει τον Μαθιό να τρομάξει και αυτός δεν είναι άλλος από μια επίθεση στον πιο πολύτιμο άνθρωπό του, τη Βασιλική.

Χωρίζουν Αργυρώ και Σταύρος – Η επανασύνδεση με τον Αστέρη
Τι κι αν η Αργυρώ έκανε μια νέα αρχή στη ζωή της με τον Σταύρο, μεγαλώνοντας μαζί το παιδί της με τον Αστέρι, όλα έδειχναν ότι αυτή η σχέση δε θα είχε αίσια κατάληξη, από τη στιγμή που …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss