«Σασμός» – Spoiler: Στο στόχαστρο της αστυνομίας ο Μαθιός για τον φόνο του Στεφανή

Ο χειρότερος εφιάλτης της Καλλιόπης και του Μαθιού φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Σασμός».

Ειδικότερα, όλα αρχίζουν όταν ο Αντώνης και η Ντίνα πιάνουν στα πράσα τη Βασιλική με τον Μαθιό και έτσι η παράνομη σχέση τους αποκαλύπτεται.

Στο στόχαστρο των αρχών ο Μαθιός

Ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να βρει στοιχεία που θα συνδέσουν τον Μαθιό με τον φόνο του Στεφανή. Σύμφωνα με τα όσα γράφει στο «MYtv» η Σοφία Τσίρκα, ο Αντώνης θα δώσει εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τα σπίτι των Σταματάκηδων γνωρίζοντας, όμως, πως μία τέτοια κίνηση θα φέρει νέες αναταραχές στην Άνω Ποριά.

Παράλληλα, ισχυρή αστυνομική δύναμη θα φτάσει στο σπίτι της Καλλιόπης, ερευνώντας όλους τους χώρους προκειμένου να βρεθεί το όπλο του φόνου.

Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια

Την ώρα που το σπίτια τους γίνεται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης θα δει, παραξενεμένος, την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν και κάπως έτσι θα αντιληφθεί πως κάτι κρύβουν.

Σύντομα θα μάθει γιατί έχουν αυτή την αντιμετώπιση. Ο ίδιος θα σοκαριστεί απ’ την αλήθεια αλλά θα είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τον αδελφό του.

Τρόμος για τον Μαθιό και η κίνηση ματ της Καλλιόπης

Η μόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα και γι’ αυτό Αντώνης θα ζητήσει από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα για να ανακαλύψει το πιο σκοτεινό μυστικό των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός θα παρακολουθεί τις εξελίξεις φανερά τρομοκρατημένος τις εξελίξεις.

Ωστόσο η Καλλιόπη θα αναλάβει να ξελασπώσει τον γιο της και να διασώσει την τιμή της οικογένειά της. Η ίδια, έχοντας στην κατοχή της το όπλο του φόνου, θα το κρύψει κάπου που δεν πρόκειται να το βρει ποτέ κανείς.

Ο κλοιός στενεύει

Όσο και αν οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, δεν υπάρχουν οι αποδείξεις για να τον συλλάβουν. Βέβαια, ο Μαθιός θα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και θα προσπαθήσει να καταλάβει πώς έφτασε σε αυτόν η αστυνομία.

Έτσι, παλεύοντας να κρατήσει την ψυχραιμία του για να μην προδοθεί, αντιλαμβάνεται πως πια έχει μπει στο στόχαστρο του Αντώνη για τα καλά. Θα καταφέρει να ξεφύγει;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss