Σασμός Spoiler: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα – Γάμος, έρωτες & κίνδυνοι

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται καταιγιστική για τον «Σασμό» του ALPHA. Η δραματική σειρά, που παίζεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21.00, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Ανατροπές, εκπλήξεις και καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στη σειρά «Σασμός» του Alpha. Το Newsbomb.gr παρουσιάζει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.
Δευτέρα 31/10: Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ. Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για τον φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί, ο κάτοχός του, ωστόσο, αρνείται να τον παραδώσει. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

Τρίτη 01/11: Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη για να εκτελέσει την εντολή του. Ο Λευτέρης κλονίζεται και θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με τη Θοδώρα. Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss