«Σασμός»: Τα σχόλια της Γερμανού για την πρεμιέρα της σειράς

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η νέα σειρά του Alpha, «Σασμός», και τα σχόλια «πήραν φωτιά» για τα καλά, με τη συνέχεια να προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Πέρα από τα χιλιάδες σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ειδικότερα στο Twitter, όπου αποθεώθηκαν οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών της νέας αυτής σειράς, ορισμένοι celebrities θέλησαν να εκφράσουν τη δική τους γνώμη για αυτή την πρεμιέρα. Μια εξ’ αυτών ήταν και η λαμπερή Ναταλία Γερμανού.

Τι σχολίασε η Ναταλία Γερμανού;

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού παρακολουθώντας τη χθεσινή πρεμιέρα της σειράς θέλησε να σχολιάσει τόσο τον Δημήτρη Λάλο, που έγινε ευρέως γνωστός, μέσα από τη σειρά «Σιωπηλός δρόμος», όσο και την πρωταγωνίστρια Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Για τον Δημήτρη Λάλο η παρουσιάστρια σχολίασε: «Εγώ το Λάλο τον ανακάλυψα το 2007 που έπαιζε στην «Κλεμμένη Ζωή» κι είχε τατουάζ φίδι στον καρπό. Γατάκια», ενώ για την «Αργυρώ» είπε με χιούμορ: «Αχ βρε Χριστινάκι σε είχανε οι Σεβαστοί “πατέρα να σου βάλω να φας” κι εδώ λάμπεις».

Δείτε τα επικά σχόλια της Ναταλίας Γερμανού:

Tweets της Ναταλίας Γερμανού
© Twitter

Tι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός»;

Η απόφαση του Στεφανή να αθετήσει την υπόσχεση του και να πουλήσει το κτήμα σε έναν Γερμανό παραθεριστή αναστατώνει τις δύο οικογένειες, τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες.

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη αποφασίζουν, παρά τις αντιρρήσεις του Αστέρη, να προστατέψουν τον ξάδελφο ακόμα και με τα όπλα.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος τον ψάχνει εξοργισμένος να τον βρει σε ολόκληρο το χωριό. Όσο ο Αστυνόμος προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, η αγωνία για τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη «χτυπάει κόκκινο».

Παράλληλα, η Θεοδώρα, έχοντας πει ψέματα στον Πέτρο, συναντιέται κρυφά με το Γιώργη για το πρώτο τους ραντεβού και τα πράγματα «αγριεύουν».

Επίσης, ο Νικηφόρος αποθαρρύνεται όταν βλέπει το ενδιαφέρον της Τζένης για τον Άγη και γεμάτος ζήλια φεύγει από την παρέα μαζί με τον Μανόλη.

Τα πράγματα, όμως, θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα. Η δικηγόρος που έχει προτείνει η Άσπα στην Αργυρώ για το πληρεξούσιο αποκαλύπτεται ότι είναι η Στέλλα. Καθώς μάλιστα η Αργυρώ την περιμένει έξω από το γραφείο της, μέσα η Στέλλα μιλά με τον Αστέρη ο οποίος έχει πάει να την επισκεφτεί.

Για πρώτη φορά μετά τη Φρανκφούρτη, ο Αστέρης και η Αργυρώ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Θα γίνει η μοιραία συνάντηση; Πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία της Αργυρώς με την Στέλλα;

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss