Σασμός: Θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα του Αστέρη στον Σταύρο;

Λίγο πριν το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός γίνονται ολοένα και πιο συνταρακτικές.

Τι θα δούμε απόψε στις 21.00;

Η Άσπα προτείνει στον Άγγελο να φύγουν από την Άνω Ποριά και να μετακομίσουν στον Άγιο Νικόλαο. Παράλληλα, η Βασιλική στο σπίτι της, κοιτάει το νυφικό της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τρεις μέρες πριν από το γάμο τους, η Βασιλική και ο Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους.

Ωστόσο ο Μανόλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα! Το τελευταίο χτύπημα του Κώστα πάνω στην Άσπα την οδηγεί στην αστυνομία, ενώ ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ!

Καθώς ο Μαθιός και ο Άγγελος πιάνονται στα χέρια στο καφενείο… η τύχη φέρνει τον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί μια ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο… Θα μάθει η Αργυρώ ότι ο μυστηριώδης φίλος του Σταύρου δεν είναι άλλος από τον Αστέρη;

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss