«Σασμός»: Το πτώμα μιας γυναίκας θα φέρει τα πάνω-κάτω

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός», καθώς καθώς θα ανακαλυφθεί το πτώμα μιας γυναίκας. Πρόκειται για μια ανακάλυψη η οποία αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες.

Τι θα δούμε απόψε στις 21.00;

Ειδικότερα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» θα δούμε πως ο παπά Μιχάλης θα δει τον Άγγελο πάνω από τον στολισμένο τάφο της Ανθούλας.

Έτσι, εκείνος θα πάρει την απόφαση να πείσει τον νέο γιατρό της Άνω Ποριάς πως ορισμένα μυστικά είναι αναγκαίο να μείνουνε κρυμμένα για πάντα!

Παράλληλα, ο Νικηφόρος θα ακούσει τον Αστέρη και την Καλλιόπη να τσακώνονται για την κρυφή σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη. Στη συνέχεια, ο νεαρός θα πάρει το θάρρος και θα ρωτήσει τη μητέρα του αν ξέρει για ποια πρόκειται.

Στο μεταξύ η Στέλλα νιώθει το θυμό της να «βράζει» και γι’ αυτό πρόκειται να απειλήσει τον Αστέρη πως θα πει τα πάντα για την σχέση του με την Αργυρώ στην Καλλιόπη.

Ταυτόχρονα, θα δούμε πως το ραντεβού της Μαρίνας με τον Αντώνη θα διακοπεί από μια φρικτή αποκάλυψη. Ειδικότερα, από την είδηση πως σε ένα χαντάκι, στο πλάι του δρόμου, κάτω απ’ τα χώματα, βρίσκεται το πτώμα μιας γυναίκας.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (Δευτέρα 22/11/2021):

 

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.