«Σασμός»: Το τραγούδι που ακούγεται στην σειρά – Τι θα δούμε απόψε;

Η νέα σειρά του Alpha, «Σασμός», από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι ανυπομονούν διακαώς για τα όσα έρχονται.

Επιπλέον, πέρα από το φοβερό σενάριο και τις αξιοθαύμαστες ερμηνείες των πρωταγωνιστών της, η σειρά «Σασμός» μάς έχει κερδίσει και με το ομώνυμο τραγούδι των τίτλων.

Το συγκεκριμένο τραγούδι ερμηνεύει ο ταλαντούχος τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, περιγράφοντας με έναν μοναδικό τρόπο το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα.

Ακούστε παρακάτω:

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/9)

O Αστέρης (Ορφέας Αυγουστίδης) δεν μπορεί να πιστέψει πως ξαναβρήκε την Άρτζι (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη). Η αποκάλυψη, ωστόσο, της ταυτότητάς τους, θα φέρει και τους δύο μπροστά σε μία πραγματικότητα πραγματικά αβάσταχτη. Μια πραγματικότητα που δύσκολα θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν.

Η Άσπα Μιχελάκη (Βέρα Μακρομαρίδου) συνεχίζει να ζει τον παράνομο και πέρα για πέρα θυελλώδη δεσμό της με τον Στεφανή Σταματάκη (Τάσος Νούσιας), κινώντας ωστόσο τις υποψίες του Μαθιού Σταματάκη (Δημήτρης Λάλος).

Η Στέλλα Καμαριωτάκη (Ευγενία Σαμαρά) αναζητά σπίτι για να στεγάσει την αγάπη της και την κοινή της ζωή της με τον Αστέρη Σταματάκη. Παράλληλα, ο Νικηφόρος (Γιώργος Αμούτζας) προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη σχέση του με την Τζένη.

Η Αργυρώ Βρουλάκη βασανίζεται από τις τύψεις, αδυνατώντας να αντέξει τα συναισθήματά της για το γιο του φονιά του πατέρα της. Ένα παράνομο ραντεβού, σε απόμερη τοποθεσία, θα αποδειχτεί η πρώτη δοκιμασία για την σχέση τους.

Θα γίνει αυτή η συνάντηση ή ο έρωτάς τους θα έχει τελικά άδοξο τέλος;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss