«Σασμός»: Το τροχαίο του Νικηφόρου κλονίζει συθέμελα τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», δεν σταματά να μας εκπλήσσει, καθώς οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και οι ισορροπίες διαρκώς αλλάζουν.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης;

Η απόφαση της Στέλλας σχετικά με την εγκυμοσύνη της πέφτει σαν βόμβο με τον Αστέρη να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, παλεύοντας με τις ενοχές του. Η αντίδραση της Αργυρώς ωστόσο δεν θα είναι η αναμενόμενη.

Οι δοκιμασίες δεν τελειώνουν εκεί όμως, καθώς ο Τάσος, ο μπαμπάς της Στέλλας, πρόκειται να ανακαλύψει πως η Αργυρώ, η ασθενής της γυναίκας του, είναι η ερωμένη του Αστέρη.

Παράλληλα, ο Πετρής δέχεται μία αναπάντεχη οικονομική πρόταση από τον Γιώργη, την ώρα που η Μαρίνα έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον Αντώνη. Την ίδια ώρα όμως, η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής δοκιμάζεται έντονα.

Επιπλέον, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα δούμε τη Βασιλική και τον Νικηφόρο να έρχονται σε σύγκρουση, η οποία θα οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα, καθώς ο νεαρός όντας νευριασμένος θα πάρει το αυτοκίνητο του πατέρα του, του Στεφανή, χωρίς να ξέρει να οδηγεί τόσο καλά… και θα τρακάρει!

Λόγια σκληρά θα ειπωθούν, αλήθειες που πονάνε θα βγουν στην επιφάνεια με το τροχαίο ατύχημα του Νικηφόρου να έρχεται να κλονίσει συθέμελα τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες στη σχέση της μητέρας του και του Μαθιού.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (Τετάρτη 13.10.2021):

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss