Screen Style: Δέκα συνδυασμοί ρούχων που θα σε δείχνουν πάντα κομψή στο Zoom

Eίτε είσαι σε εταιρικό meeting, είτε μιλάς με φίλους μπροστά στην οθόνη του laptop, αυτά τα ρούχα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Το αγαπημένο μας «street style» το έχει αντικαταστήσει το «screen style» εδώ και καιρό και όλες πλέον ψάχνουμε τρόπους για να φαινόμαστε κομψές και στυλάτες πίσω από μερικές ίντσες οθόνης. Oι Αμερικάνοι λένε, μάλιστα, πως το «Zoom είναι το νέο meeting room». Ο χώρος που μέχρι πριν από λίγους μήνες οι περισσότερες από εμάς βρισκόμασταν κάθε μήνα για να κάνουμε brain storming, να μας ανακοινωθεί ένα νέο project, να αξιολογηθεί το έργο και η δουλειά μας έως τώρα. Με την πανδημία να έχει κυριεύσει τον πλανήτη και την υγειονομική κρίση να έχει αλλάξει τα περισσότερα δεδομένα της καθημερινότητάς μας, ο τρόπος εργασίας μας δε θα μπορούσε να έχει μείνει ανεπηρέαστος. Το ίδιο και η κοινωνική μας ζωή. Γιατί, δυστυχώς, πλέον αυτό το online ραντεβού δεν το δίνουμε μόνο με τους συνεργάτες μας στο γραφείο αλλά και με τους φίλους μας που δεν μπορούμε να δούμε ούτε όσο θα θέλαμε, ούτε όπως θα θέλαμε. Μπορούμε όμως να τους «συναντήσουμε» διαδικτυακά φορώντας τα πιο κομψά ρούχα και τα πιο άνετα style combos.

Η στιγμή που μπαίναμε στο γραφείο έχει «μεταλλαχθεί» σε «ανοίγω το laptop, βάζω ζεστό καφέ και κάθομαι στην τραπεζαρία». Η ιεροτελεστία του πρωινού μακιγιάζ έχει παραληφθεί, αλλά κάποια πράγματα έχουν μείνει ίδια και απαράλλαχτα. Όπως, παραδείγματος χάριν, το ότι πρέπει να είμαστε καλοντυμένες όταν έχουμε σύσκεψη στο Zoom. Γιατί μπορεί να μην είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας με τη φυσική μας παρουσία, πρέπει όμως να δείξουμε τον αντίστοιχο «σεβασμό» στην περίσταση και μέσα από τη διαδικτυακή μας επικοινωνία. H ενδυματολογική λύση, λοιπόν, σε αυτό είναι blazers, πουκάμισα, ψηλόμεσα φαρδιά παντελόνια και midi φούστες.

Από την άλλη όταν μιλάμε με τις κολλητές μας τα πράγματα είναι πιο απλά. Ένα oversized φούτερ, ακόμα και το pyjama set που έχουμε «κρύψει» εδώ και καιρό στην ντουλάπα, είναι άψογα για ένα online party με φίλους. Στην παρακάτω gallery θα δεις όλα τα style combos που προτείνουμε για αυτόν τον νέο και ιδιότυπο τρόπο συνάντησης και επικοινωνίας. Διάλεξε ποιοι από αυτούς εκφράζουν το προσωπικό σου στυλ και υιοθέτησέ τους την επόμενη φορά που θα δεις να χτυπάει το «τηλέφωνο του laptop σου». Καλή επιτυχία!
Δες επίσης: Βρήκαμε το fashion trend που θα κάνει ενδιαφέρον ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss