Screen Style: Πώς να είσαι η πιο καλοντυμένη όταν έχεις meeting στο Zoom

Φαίνεται λίγο υπερβολικό να είσαι στο σαλόνι σου με σακάκι και πουκάμισο, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να είσαι chic σε μία διαδικτυακή συνάντηση.

Oι Αμερικάνοι λένε πως το «Zoom είναι το νέο meeting room». Ο χώρος που μέχρι πριν από λίγους μήνες οι περισσότερες από εμάς βρισκόμασταν κάθε μήνα για να κάνουμε brain storming, να μας ανακοινωθεί ένα νέο project, να αξιολογηθεί το έργο και η δουλειά μας έως τώρα. Με την πανδημία να έχει κυριεύσει τον πλανήτη και την υγειονομική κρίση να έχει αλλάξει τα περισσότερα δεδομένα της καθημερινότητάς μας, ο τρόπος εργασίας μας δε θα μπορούσε να έχει μείνει ανεπηρέαστος.

Η στιγμή που μπαίναμε στο γραφείο έχει «μεταλλαχθεί» σε «ανοίγω το laptop, βάζω ζεστό καφέ και κάθομαι στην τραπεζαρία». Η ιεροτελεστία του πρωινού μακιγιάζ έχει παραληφθεί, αλλά κάποια πράγματα έχουν μείνει ίδια και απαράλαχτα. Όπως, παραδείγματος χάριν, το ότι πρέπει να είμαστε καλοντυμένες όταν έχουμε σύσκεψη στο Zoom. Γιατί μπορεί να μην είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας με τη φυσική μας παρουσία, πρέπει όμως να δείξουμε τον αντίστοιχο «σεβασμό» στην περίσταση και μέσα από τη διαδικτυακή μας επικοινωνία.

Αυτό ενδυματολογικά μεταφράζεται σε «βγάζουμε το φούτερ και φοράμε κάτι πιο ‘κόσμιο΄’ γιατί θα μας δει αρκετός κόσμος» και πρακτικά αναλύεται στα 5 styling tips που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Oι μπλούζες και τα αξεσουάρ (headpieces και κοσμήματα) είναι το άλφα και το ωμέγα για μία κομψή και διακριτική εμφάνιση σε ένα meeting στο Zoom. Διάλεξε ένα top με ένα σχέδιο που κολακεύει το ντεκολτέ σου, συνδύασέ το με λεπτά κολιέ ή μία girly chic, μαύρη κορδέλα και κάνε τη διαφορά με αυτήν την εμφάνισή σου… ακόμα και δεν έχεις απέναντι σου κανέναν άλλον εκτός από την κάμερα του υπολογιστή σου. Η νέα πραγματικότητα απαιτεί προσαρμοστικότητα και σε θέματα μόδας.
Δες επίσης: Αυτές είναι οι άνετες flat μπότες που μπορείς να φοράς και στην καραντίνα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss