SDXC 1TB – Η LEXAR το έκανε πρώτη

Η Lexar διαθέτει μια νέα κάρτα μνήμης SDXC, με χωρητικότητα 1 terabyte. Είναι η πρώτη κάρτα SDXC 1TB που διατίθεται στην αγορά.

Το 2016 η SanDisk ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε κάρτα SDXC 1TB, όμως δεν υλοποιήθηκε ποτέ και δεν κυκλοφόρησε στην αγορά. Η νέα SDXC της Lexar όμως είναι διαθέσιμη για αγορά από σήμερα.

Η νέα κάρτα της Lexar 1TB 633x SDXC UHS-I διαθέτει ταχύτητα ανάγνωσης έως 95MB/s και ταχύτητα εγγραφής βίντεο V30.

 

Σχεδόν δεκαπέντε χρόνια πριν, η Lexar ανακοίνωσε μια κάρτα SD 1GB“, λέει ο διευθυντής μάρκετινγκ της Lexar Joey Lopez. “Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε 1TB χωρητικότητας αποθήκευσης του ίδιου τύπου“.

Καθώς οι καταναλωτές συνεχίζουν να απαιτούν μεγαλύτερη αποθήκευση για τις κάμερές τους, ο συνδυασμός υψηλής απόδοσης και 1TB χωρητικότητας, προσφέρει τώρα μια λύση για όλους όσους τραβούν μεγάλους  όγκους εικόνων υψηλής ανάλυσης και βίντεο 4K“.

Με αυτήν την ανακοίνωση, η Lexar επιστρέφει στην προώθηση των μελλοντικών καρτών αποθήκευσης. Ήταν μόλις πριν από δύο χρόνια ότι η Lexar που η μητρική της εταιρεία Micron την πούλησε στην κινεζική εταιρεία Longsys στα τέλη του 2017. Η Longsys ανακοίνωσε στη συνέχεια την επιστροφή των καρτών Lexar στα τέλη του 2018.

Η νέα κάρτα Lexar 1TB SDXC έχει μια προτεινόμενη λιανική τιμή 500$.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss