Σε δέκα ταξί εικάζεται ότι έχει μπει ο μανιακός δολοφόνος

Δέκα οδηγοί ταξί υποψιάζονται ότι είχαν επιβιβάσει τον… «βουβό» δολοφόνο στα οχήματά τους από περιοχές της Κηφισιάς, ο οποίος τους είχε δώσει ως προορισμό την οδό  Χαριλάου Τρικούπη.

Αυτές είναι οι πιο σημαντικές μαρτυρίες αυτοκινητιστών, που έκαναν πιάτσα στην περιοχή, και είχαν επιβιβάσει άτομο με τα χαρακτηριστικά του δράστη, για δρομολόγιο «τοπικού» χαρακτήρα, τις οποίες ερευνούν εντονότερα οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τις μαρτυρίες που απομονώθηκαν και αξιολογήθηκαν ως σημαντικότερες από ένα σύνολο 150, μέχρι στιγμής, αναφορών οδηγών ταξί για περιστατικά με «παράξενους» πελάτες, που είχαν επιβιβάσει στα οχήματά τους το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αυτοί οι οδηγοί κατέθεσαν την «εμπειρία» και τις υποψίες τους για το συγκεκριμένο άτομο, με τους αστυνομικούς να επικεντρώνουν στα σημεία επιβίβασης και την διαδρομή που ακολούθησαν μέσω του συστήματος εντοπισμού θέσης (GPS). Και σε αυτή την έρευνα θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν κοινά επίμαχα σημεία κίνησης του υπόπτου, που ενδεχομένως βρίσκονται κοντά στον τόπο διαμονής του, και να αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να έχουν αποτυπώσει καθαρότερα τα χαρακτηριστικά προσώπου, σωματοδομή, και ίσως κάποιο άλλο ιδιαίτερο στοιχείο του δράστη που θα βοηθήσει τις έρευνες.

Ουσιαστικά οι αστυνομικοί αναζητούν ίχνη του «εμμονικού» δολοφόνου, στα… 28 λεπτά της διαδρομής του άτυχου 52χρονου οδηγού, προς τον θάνατο, στον γρίφο της επιλογής της οδού Χαριλάου Τρικούπη ως χώρος «δολοφονικής τελετουργίας», στην απάντηση του ερωτήματος αν είναι κάτοικος της περιοχής, στο μυστήριο του «αθόρυβου» όπλου.

Ο 52χρονος οδηγός ταξί, ήταν μέλος σε εταιρεία ΤΑΞΙ, με το όχημα να έχει εγκατεστημένο σύστημα εντοπισμού θέσης, και μέσα από το πρόγραμμα να υπάρχει η δυνατότητα αποτύπωσης του δρομολογίου που ακολούθησε την μοιραία νύχτα. Ο άτυχος αυτοκινητιστής, όπως αποκάλυψε η τηλεόραση του Αντένα ξεκίνησε από το σπίτι του, στη Νέα Ιωνία, στις 22:19 το βράδυ της Τετάρτης. Μέσω Πεύκης και Αμαρουσίου, βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας. Λίγο πιο πάνω από το ΚΑΤ, έστριψε δεξιά στο Ζηρίνειο, μετά από μία μικρή στάση, στη οδό Λεβίδου. Εκεί θεωρούν οι αστυνομικοί ότι πιθανότατα επιβίβασε τον δράστη. Μετά από 28 λεπτά από την αναχώρησή του από το σπίτι, στις 22:47, σταμάτησε στην οδό Κοκκιναρά, με το στίγμα του GPS να μεγαλώνει. Εκεί σταμάτησε και το… σήμα ζωής του άτυχου οδηγού ταξί.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss