Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 07/12 έως και 13/12;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;
Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.
Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 07/12 έως και 13/12!

-Κατ’ αρχάς η Πανσέληνος της 8ης Δεκεμβρίου που εκτός από Full Moon είναι και… φουλ στην ένταση, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 21 και 51΄ του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις σε ένα εκ των δύο ζωδίων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 12/5 ή τις 14/11.
-Oαστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από την 7η μέχρι την 16η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 28/11 έως τις 7/12. Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι είσαι γεννημένος/η από τις 27/5 έως τις 5/6, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 25/2 έως τις 6/3, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στην καριέρα σου ενώ αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 28/8 έως τις 6/9, η κινητικότητα αφορά στα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου.
-Η αστρική Αφροδίτη, που «ειδικεύεται» στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 3η μέχρι την 11η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 24/11 έως τις 2/12 αλλά κι αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι είσαι γεννημένος/η από τις 23 έως τις 31/ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss