Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 10/08 έως και 16/08;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;
Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.
Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 10/08 έως και 16/08!

Καταρχάς, η Πανσέληνος της 12ης Αυγούστου, που είναι ο… ορισμός της κρίσης, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 25 και 11΄ του άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις σε ένα από τα δύο ζώδια κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 15/1 ή τις 17/7 αντίστοιχα.
Ωστόσο, η ζωή σου μπορεί να γίνει «λάστιχο», που θα… σπάσει κι αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 15/3 ή τις 17/10 αντίστοιχα.

Το θέμα με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο είναι ότι τα τ-τετράγωνα που σχηματίζονται από τα Φώτα, τον Κρόνο, τον Άρη και τον Ουρανό «ακουμπάνε» αστρικά, τον τροπικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντας στις εξελίξεις και μια «μοιραία» χροιά.
Στις 13/8 ακολουθεί η αντίθεση του αστρικού Ήλιου με τον τροπικό Πλούτωνα και μένει να αποφασίσεις το πως θα διαχειριστείς καταστάσεις που «δεν γυρίζουν πίσω».
-O αστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss