Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 13/07 έως και 19/07;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;
Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.
Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 13/07 έως και 19/07!

Καταρχάς, η Πανσέληνος της 13ης Ιουλίου, που φέρνει μια συναισθηματική αναστάτωση, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 27 μοίρες κι 11΄ του άξονα Τοξότη-Διδύμων και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις σε κάποιο εκ των δύο ζωδίων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 19/12 ή τις 18/6 αντίστοιχα.
«Τρεχάματα» θα έχεις κι αν είσαι Παρθένος ή Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 20/9 ή τις 17/3, με τα οικογενειακά και την καριέρα σου να είναι τα βασικά πεδία εξελίξεων.

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που έχει μεταξύ άλλων την αρμοδιότητα για επαφές, μετακινήσεις συμβόλαια και τη λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από την 23η μοίρα των Διδύμων, μέχρι την 8η του Καρκίνου και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 12/6, έως τις 27/6. Αν πάλι είσαι γεννημένος/η από τις 14/11 έως τις 29/11, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.
Επιπλέον, αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 15/9 έως τις 30/9 ή από τις 12/3 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss