Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 22/06 έως και 28/06;

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;
Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.
Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 22/06 έως και 28/06!

-Ο αστρικός Ερμής, που έχει μεταξύ άλλων την αρμοδιότητα για επαφές, μετακινήσεις συμβόλαια και τη λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από την 15η μέχρι την 24η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 4/5, έως τις 13/5. Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 6/11 έως τις 15/11, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα. Αν είσαι Λέων ή Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 6/8 έως τις 15/8 ή από τις 3/2 έως τις 12/2, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα. Η σύνοδος του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Ουρανό στις 24 σηματοδοτεί εκπλήξεις και σπάνια περιστατικά, ίσως όμως να προκύψει και κάποιο πρόβλημα ηλεκτρολογικής φύσης. Επιπλέον, το τετράγωνο τους αστρικού Ερμή με τον τροπικό Κρόνο στον Υδροχόο, στις 28-29/6 μπορεί να «δώσει» καθυστερήσεις και ατυχίες στις συναλλαγές σου.
-Η αστρική Αφροδίτη, που «ειδικεύεται» στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 5η μέχρι τη 13η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 24/4 έως τις 2/5 αλλά κι αν είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 27/10 έως τις 4/11. Την επιρροή της θα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.