Σε κρίσιμη κατάσταση η ηθοποιός Anne Heche – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ηθοποιός Anne Heche είχε ένα σοκαριστικό τροχαίο, ενώ με εγκαύματα νοσηλεύεται καθώς στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε μετά από σύγκρουση με γκαράζ. Πλέον είναι σε κώμα και κρίσιμη κατάσταση, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της, παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, ζητώντας από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της.

Λέγεται πως δεν ανέκτησε ξανά τις αισθήσεις της από το ατύχημα και βρίσκεται σε κώμα. Εκπρόσωποι από το στενό της κύκλο εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση: «Αυτή τη στιγμή η Αν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στους πνεύμονες που απαιτούν τη διασωλήνωσή της και εγκαύματα που απαιτούν χειρουργική επέμβαση. Βρίσκεται σε κώμα και δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της μετά το ατύχημα».
Η Anne Heche, τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/8) στο Λος Αντζελες έπεσε με το Mini Cooper που οδηγούσε πάνω σε ένα γκαράζ, για να αναπτύξει στη συνέχεια ξανά ταχύτητα και να προσκρούσει σε μια πολυκατοικία όπου και εξερράγη με την ίδια μέσα.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η ηθοποιός κάηκε σε πολλά μέρη του σώματός της από τη σύγκρουση, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να την ανασύρουν από το αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Οι πρώτες εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα από τον τόπο που σημειώθηκε το τροχαίο επιβεβαιώνουν την κρισιμότητα της κατάστασης. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ακόμη, φωτογραφία της Hec …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss