Σε πολύ κακή κατάσταση η Cara Delevingne και ανησυχία για την υγεία της – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Έντονη είναι η ανησυχία τον τελευταίο καιρό για την υγεία της Cara Delevingne, που πυροδοτήθηκε από τις εικόνες και τα βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και την παρουσίαζαν σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η στενή φίλη του μοντέλου, Margot Robbie, απαθανατίστηκε συντετριμμένη να φεύγει από το σπίτι της Cara Delevingne. Στις εικόνες, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Daily Mail, η ηθοποιός φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της, αφού έβγαινε από το σπίτι του μοντέλου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αδελφή της Cara Delevingne, Πόπη, έφτασε επίσης στο σημείο, επισκέφτηκε την αδερφή της και έφυγε λίγες ώρες αργότερα.

EXCLUSIVE: Margot Robbie looks VERY distressed hours after leaving friend Cara Delevingne’s house https://t.co/SScqpauAjv
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) September 14, 2022

Όλα ξεκίνησαν όταν βίντεο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έδειχναν το διάσημο μοντέλο εξαθλιωμένο, χωρίς παπούτσια και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Η Delevingne εθεάθη νευρική και εμφανώς ανίκανη να ελέγξει τις κινήσεις της.
Η ίδια βρισκόταν σε μεγάλη υπερένταση, περπατούσε ασταμάτητα, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή μάλιστα, της έπεσε το κινητό από τα χέρια, το έπιασε, αλλά της έφυγε πολύ γρήγορα ξανά.
Τα εν λόγω βίντεο ενίσχυσαν την ανησυχία του κοινού των social media, που έσπευσε να σχολιάσει την εικόνα και τη συμπεριφορά της. Μεταξύ άλλων αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν: «Είναι εθισμένη στα ναρκωτικά – Γιατί δεν τη βοηθά κάποιος;».
Ένα νέο ρεπορτάζ του MailOnline, υποστηρίζει ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για την ψυχική υγεία του διεθνούς φήμης μοντέλου. Μεταξύ άλλων νέες φωτογραφίες της από ένα πάρκινγκ σάρωσαν το διαδίκτυο, και την παρουσίαζαν για μία ακόμη φορά σε εξαθλιωμένη κατάσταση, να καπνίζει μία πίπα.

Is Cara Delevingne in crisi …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss