Σε τραγική κατάσταση ο Michael Pitt μεταφέρθηκε σε ψυχιατρείο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Tα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για τον ηθοποιό Michael Pitt, ο συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη και αμέσως μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα όπως θα δείτε και παρακάτω ο 41χρονος είναι δεμένος και ακινητοποιημένος σε ένα φορείο με ανθρώπους της αστυνομίας να τον μεταφέρουν σε ένα ασθενοφόρο που περιμένει πιο πέρα στον δρόμο.

Η συμπεριφορά του Πιτ είναι «ανησυχητική», σύμφωνα με τα ξένα μέσα. Στην αρχή κοιτάζει σαστισμένος τους αστυνομικούς, σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τι του συμβαίνει και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, στρέφει το κεφάλι του στο πλάι και ξαπλώνει ήσυχα στο φορείο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, κάποιος τηλεφώνησε στο 911 για να αναφέρει ότι ένας άνδρας (ο Michael Pitt) πετούσε αντικείμενα σε ανθρώπους, πιθανότατα από την ταράτσα ενός κτιρίου.

Actor Michael Pitt was taken into police custody last Friday and carted off to the hospital after a very public outburst in NYC, TMZ has learned. https://t.co/OaWh7lrhG1
— TMZ (@TMZ) September 15, 2022

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν γρήγορα στο περιστατικό και ο Πιτ συνελήφθη, αλλά δεν κατηγορήθηκε για έγκλημα λόγω ψυχικής διαταραχής. Μεταφέρθηκε άμεσα σε ένα από τα κοντινότερα νοσοκομεία και συγκεκριμένα, στην ψυχιατρική πτέρυγα, αφού κρίθηκε «επικίνδυνος και διαταραγμένος».
Να σημειωθεί πως στην Νέα Υόρκη η ακούσια ψυχική κράτηση ενός συλληφθέντα μπορεί να διαρκέσει μόνο για 72 ώρες, εκτός εάν το νοσοκομείο ζητήσει από τον δικαστή να κρατήσει τον ασθενή, για ακόμη 60 ημέρες. Κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση του ηθοποιού, ούτε τι προβλέπεται για την περίπτωσή του.
Επίσης να αναφερθεί πως τον περασμένο Ιούλιο, ο ηθοποιός συνελήφθη για επίθεση και κλοπή, αφού επιτέθηκε σε έναν άντρα, άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και έπειτα του έκλεψε το κινητό. Ευτυχώς, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss