Σε τρεις εκδόσεις θα κυκλοφορήσει το Galaxy S10

Η πληροφορία προέρχεται από το γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo ο οποίος αναφέρει ότι η Samsung θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική με αυτή της Apple που θα λανσάρει τρία iPhone μέσα στον Σεπτέμβριο. Παρόμοια τακτική είχε ακολουθήσει η κορεατική εταιρεία πριν τρία χρόνια, κυκλοφορώντας τον Απρίλιο του 2015 τα Galaxy S6, Galaxy S6 Edge και Galaxy S6 Edge+.

Ο Kuo σημειώνει ότι το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει με οθόνες μεγέθους 5.8, 6.1 αλλά και 6.4 ιντσών. Τα τελευταία δύο μοντέλα θα ενσωματώνουν αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη της Qualcomm, δίνοντας τέλος στην παρουσία του στο πίσω μέρος τις τελευταίες δύο γενιές προκειμένου να υπάρχει η πλήρης οθόνη Galaxy Infinity στο εμπρόσθιο μέρος.  Ο κλασσικός αισθητήρας θα υπάρχει στο μικρότερο μοντέλο των 5.8 ιντσών αν και σε πλάγια θέση όπως στο Xperia Z5 και το Moto Z3 Play.

Επιπλέον η ιστοσελίδα Electronic Times αναφέρει ότι το μοντέλο Galaxy S10+ θα ενσωματώνει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος προκειμένου η κορεατική εταιρεία να μπορέσει να ανταγωνιστεί το P20 Pro το οποίο σαρώνει στο DxO Mark με την ανώτερη βαθμολογία στις επιδόσεις κάμερας ενός smartphone. Το μικρότερο Galaxy S10 πάντως θα έχει δύο κάμερες και κατά πάσα πιθανότητα το μικρότερο μοντέλο με την οθόνη 5.8 ιντσών θα ενσωματώνει μία κάμερα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss