second go: Τα καλύτερα “μεταχειρισμένα” είναι τα refurbished του Public!

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι υπάρχει τρόπος να τα καταφέρετε και μάλιστα μέσα από την αγορά σας, να ωφεληθεί εκτός της τσέπης σας και το περιβάλλον; Τα Public φέρνουν τις second go συσκευές και μπορείτε κάνετε δικό σας το iPhone ή το laptop που ονειρεύεστε και μάλιστα με εγγύηση καλής λειτουργίας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! Αν, λοιπόν, σας φοβίζουν τα μεταχειρισμένα από ιδιώτες, τότε πρέπει σίγουρα να ρίξετε μία ματιά στα refurbished προϊόντα που θα βρείτε πλέον στο Public!

Οι βασικοί πυλώνες  second go είναι τρεις: καθιστά οικονομικά προσιτή την αγορά συσκευών που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν απλησίαστες, προσφέρει απόλυτη κάλυψη στους καταναλωτές και όλα αυτά συνεισφέροντας σε ένα βιώσιμο μέλλον.Τα προϊόντα μάλιστα προσφέρονται σε συνεργασία με την iRepair, η οποία και έχει αναλάβει τον έλεγχο και την αξιολόγηση των συσκευών second go -εμπνέοντας έτσι την απαραίτητη εμπιστοσύνη στον τελικό χρήστη.

Αγορές refurbished συσκευών με απόλυτη ασφάλεια

Είναι απόλυτα λογικό όταν κάποιος ετοιμάζεται να προβεί στην αγορά μίας μεταχειρισμένης συσκευής, να ανησυχεί για τη λειτουργικότητά της. Στα Public γνωρίζουν καλά τα άγχη των καταναλωτών, γι’ αυτό και μέσω των second go συσκευών φρόντισαν να προσφέρουν μία εγγυημένα θετική εμπειρία. Οι συσκευές second go, βλέπετε, έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά από τους πιστοποιημένους τεχνικούς της iRepair. Η ολοκληρωμένη διαδικασία αυτή δεν διασφαλίζει απλώς πως κάθε συσκευή είναι 100% λειτουργική αλλά επιτρέπει την αξιολόγησή της που γίνεται στο πλαίσιο μιας βαθμίδας A-C.

Α: Άριστη κατάσταση με ανεπαίσθητα σημάδια χρήσης

B: Άριστη κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης

😄 Καλή κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης

Έτσι, ό,τι grade κι αν διαθέτει η συσκευή που θα επιλέξετε, θα μπορείτε να είστε σίγουροι πως πέραν της τουλάχιστον καλής εξωτερικής της κατάστασης, θα είναι και άριστη λειτουργικά. Ο έλεγχος 28 σημείων της iRepair διασφαλίζει ότι η υγεία μπαταρίας της συσκευής θα είναι τουλάχιστον 80% (ώστε αυτή να δουλεύει… ρολόι) ενώ η τελευταία συνοδεύεται από φορτιστή και καλώδιο ενώ έρχεται σε ειδική συσκευασία, απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον. Σημειώστε ότι η παράδοσή της γίνεται δωρεάν στον χώρο του καταναλωτή, χωρίς ο τελευταίος να επιβαρύνεται με επιπρόσθετα έξοδα.

Η εγγύηση που προσφέρουν τα ονόματα των Public και iRepair όμως δεν περιορίζεται στα… λόγια. Κάθε second go συσκευή συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους η οποία και την καλύπτει πλήρως (βλ. μπαταρία, κάμερα, οθόνη, ήχο κλπ) με μοναδικές εξαιρέσεις την ακατάλληλη χρήση και τη φυσική ζημιά. Τα Public προσφέρουν επιπρόσθετα και δυνατότητα επιστροφής εντός 30 ημερών (χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, ακόμα κι αν απλά… αλλάξετε γνώμη) με πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Public_Reburbished_2.png

Refurbished iPhone και laptop οικονομικά και… πράσινα

Με βάση τα παραπάνω, οι συσκευές second go δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις καινούριες: είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με τις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις και καλύπτονται και από εγγύηση ενός έτους. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα όμως δεν είναι άλλο από την τιμή τους η οποία είναι σημαντικά χαμηλότερη από εκείνη των καινούριων. Ο καταναλωτής μπορεί με τον τρόπο αυτό να εξοικονομήσει έως και 50% σε σύγκριση με την αγορά μίας νέας.

Ρίχνοντας μάλιστα μια ματιά στις πιο πρόσφατες προσφορές των Public, ένα ανακατασκευασμένο iPhone XR 64 GB (κατηγορίας A) στοιχίζει π.χ. €299, ενώ ένα iPhone 8 64 GB (επίσης κατηγορίας Α) έρχεται μόλις στα €199 -τιμές στις οποίες, κακά τα ψέματα, iPhone σε τέτοια κατάσταση και με εγγύηση ενός έτους απλά δεν βρίσκεται! Παρόμοια κατάσταση και στα laptop όπου με σημαντικά λιγότερα χρήματα σε σχέση με όσα θα δίνατε για ένα καινούριο, μπορείτε να κάνετε δικό σας μοντέλο 15,6 ιντσών με επεξεργαστή Core i5, 8 GB RAM και δίσκο SSD.

Μέσω των second go συσκευών όμως κάνετε και το χρέος σας σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας. Δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία σε συσκευές τεχνολογίας, αποτρέπετε την πρόωρη κατάληξή τους ως ηλεκτρονικά απόβλητα και ως εκ τούτου μειώνετε την περιβαλλοντική ρύπανση. Η επαναχρησιμοποίηση iPhone και laptop δεν ενισχύει απλώς την κυκλική οικονομία αλλά συμβάλλει ενεργά στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος μέσα από μία οικολογική και αποδοτική διαδικασία.

Άρα τα “καλύτερα μεταχειρισμένα” θα τα βρω στα Public;

Πολύ σωστά! Σκεφτείτε έξυπνα λοιπόν και επιλέξτε refurbished προϊόντα second go και αποφύγετε τις περιπέτειες με τα παραδοσιακά μεταχειρισμένα. Το χρωστάτε στο περιβάλλον, το χρωστάτε στην τσέπη σας και τα Public σας βοηθούν να τα… ξοφλήσετε και τα δύο!

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss