Σεπόλια: Απόλυτη φρίκη! Πάνω από 200 κλήσεις πελατών για τη 12χρονη – Τη βίαζε και τραβούσε βίντεο

Τη βίασε και την απειλούσε ότι αν μιλήσει θα τη σκοτώσει – Ανέβαζε τα βίντεο του βιασμού στο διαδίκτυο για να προσελκύσει πελάτες – Πού και πώς κλείνονταν τα ραντεβού.

Φρίκη, οργή και αποτροπιασμός. Αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, το οποίο εξανάγκαζε σε πορνεία ένας 52χρονος.
Οι αποκαλύψεις για τη δράση του μαστροπού προκαλούν ανατριχίλα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο «φιλήσυχος» ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών, είχε αναπτύξει ένα τεράστιο δίκτυο πελατών για το άτυχο κοριτσάκι.

Μάλιστα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι στο κινητό του δράστη εντοπίστηκαν, μέσω της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου πάνω από 200 τηλεφωνικές κλήσεις, από εν δυνάμει πελάτες, ενώ ο ίδιος φέρεται να αναρτούσε στο διαδίκτυο τα βίντεο με τους βιασμούς της 12χρονης. Πού γινόντουσαν αυτοί; Μέσα σε αυτοκίνητα σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια και με τον μαστροπό να περιμένει πάντα το κοριτσάκι.
Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστος ο αριθμός που τελικά βίασαν την ανήλικη έναντι 50 έως 70 ευρώ, ενώ παραμένει άγνωστο το πότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για το παιδί.

Πληροφορίες τοποθετούν χρονικά την έναρξη της φρίκης τον περασμένο Απρίλιο, ενώ κοντινοί άνθρωποι του παιδιού κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά περίπου τον Αύγουστο.

Τότε η 12χρονη είχε επισκεφθεί ένα συγγενικό της πρόσωπο στη Λευκάδα και έδειχνε να είναι συνεχώς απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο. Αυτό το γεγονός προβλημάτισε το συγγενικό της πρόσωπο, που κατάφερε να βρει το κινητό της ανήλικης, σε κάποια στιγμή που εκείνη έλειπε από το σπίτι και να πάθει σοκ, από όσα διάβασε και είδε. Άμεσα ενημέρωσε την μητέρα της, που εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου που την εξέδιδε και από εκεί την γνώρισε.
Έτσι δρούσε ο 53χρονος
Ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί στα Σεπόλια. Μάλιστα η ανήλικη, εργαζόταν ανά διαστήματα και η ίδια, με την άδεια της μητέρας της.
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 53χρονος είχε βιάσει πρώτο ό ίδιος το παιδί, απειλώντας το μάλιστα πως αν πει το παραμικρό θα την σκοτώσει. Από τότε βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη 12χρονη και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο.

Από εκεί ο 53χρονος, εντόπιζε άλλους άνδρες που ήθελαν να βιάσουν έναντι αμοιβής την ανήλικη. Για κάθε ραντεβού έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ. Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.
Με τον μισό ποινικό κώδικα κατηγορείται ο 53χρονος
Δικογραφία για όχι ένα και δύο αλλά επτά αδικήματα έχει σχηματισθεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά του 53χρονου καταστηματάρχη που …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss