Σεπόλια: «Η ανακρίτρια δεν φέρθηκε καλά στη 12χρονη – Ήταν απαξιωτική»

Σεπόλια: Καταγγελία Λύτρα σχετικά με τη συμπεριφορά της ανακρίτριας στη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης στη ΓΑΔΑ.

Για «απαξιωτική συμπεριφορά» της ανακρίτριας απέναντι στη 12χρονη μίλησε ο δικηγόρος της μητέρας του θύματος. Ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι η 12χρονη μετέφερε τα περί συμπεριφοράς της ανακρίτριας στη θεία της και εκείνη με τη σειρά της, του ζήτησε να τα δημοσιοποιήσει.
«Μου είπαν ότι η 12χρονη είναι σε πολύ κακή κατάσταση ψυχολογική. Γιατί έπρεπε να μπει σε αυτή την κατάσταση τρεις φορές στη διαδικασία. Και ενδεχομένως να χρειαστεί να ξαναμπεί και να ξαναμπεί. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται έτσι.

Έχω την εντολή, από τη θεία να υπερασπιστώ αυτή τη μητέρα. Η 12χρονη έχει μεταφέρει στη θεία, πως στην ανάκριση που έγινε πριν δύο ημέρες που ήταν παιδοψυχολόγος και ανακρίτρια, η συμπεριφορά της ανακρίτριας δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Η θεία μου ζήτησε να δημοσιοποιηθεί αυτό. Ότι της μετέφερε για τη συμπεριφορά της ανακρίτριας. Ο τρόπος απέναντι στη 12χρονη ήταν απαξιωτικός. Μεσολάβησε ψυχολόγος και αστυνομικός για να γίνονται οι ερωτήσεις και τα πράγματα πιο ήρεμα.
Ενδεχομένως η θεία θα κρατήσει τη 12χρονη. Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Όποιον και να βάλετε για έξι ώρες να καταθέτει στη ΓΑΔΑ, είναι τραγικό. Ενδεχομένως κάποια στιγμή αυτά έπρεπε να γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και όχι ένα 12χρονο να δίνει καταθέσεις στη ΓΑΔΑ».

Ακόμα για τη μητέρα της 12χρονης, την οποία υπερασπίζεται, ο Απόστολος Λύτρας, ανέφερε: «Δεν την έχει ενοχλήσει κανείς. Κανείς δεν την έχει τραμπουκίσει. Δεν έχει βγει έξω από το κελί της. Παρότι μπορεί να προαυλιστεί, δεν το έχει κάνει. Πράγματι είναι σε διπλανά κελιά με την Πισπιρίγκου. Μιλάνε, χωρίς να μπορεί η μια να δει την άλλη.

Προφανώς αυτό που την απασχολεί είναι τα λάθη που η ίδια έχει κάνει στο μεγάλωμα της 12χρονης. Από εκεί και μετά η φυλακή είναι πολύ σκληρό πράγμα. Δεν έχει βγει από το κελί της. Μπορείτε να αντιληφθείτε ότι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss