Σεπόλια: Καταιγιστικές εξελίξεις μετά τις νέες αναγνωρίσεις προσώπων

Κρίσιμη η χθεσινή κατάθεση της 12χρονης για τη συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης στα Σεπόλια.

Hμέρα εξελίξεων ήταν όπως αποδείχθηκε η χθεσινη, Τρίτη 1 Νοεμβρίου για την υπόθεση των Σεπολίων.
Μετά από μια μαραθώνια κατάθεση της 12χρονης κατά την οποία ξέσπάσε μέχρι και σε κλάματα, το παιδί μπόρεσε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, να αναγνωρίσει τρεις ακόμα άνδρες που την έχουν βιάσει, με τη βοήθεια των εφτά φωτογραφιών που της έδειξαν οι Αστυνομικοί.

Για τους υπόλοιπους που ρωτήθηκε και της έδειξαν φωτογραφίες, αναφέρεται ότι δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει πρόσωπα.
Ήδη έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαχωρισμός μεταξύ των αντρών που μόνο συνομίλησαν με την 12χρονη και εκείνων που τη συνάντησαν. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, οι εξελίξεις πρόκειται να είναι καταιγιστικές και τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης.

Το τελευταίο 24ωρο, μάλιστα, δύο ακόμα άνδρες ηλικίας 50 και 34 ετών παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ. Οι άνδρες που έχουν πάει αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ πλέον ανέρχονται στους 15. Αμφότεροι, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, δήλωσαν στις Αρχές ότι συνομίλησαν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat και μόλις αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για ανήλικο παιδί, αποχώρησαν από τη συζήτηση.

Τι δήλωσε ο δημοσιογράφος που μιλούσε με τη 12χρονη
Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών είναι ο δημοσιογράφος που φέρεται να επικοινωνούσε με τη 12χρονη από τον Κολωνό. Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, «έσπασε» τη σιωπή του και έδωσε τη δική του εκδοχή.
Ο δημοσιογράφος, που φέρεται να συνομιλούσε με τη 12χρονη, ζει εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα σε νησί. Διατηρεί site με τοπικά νέα, έχει δυο ανήλικα παιδιά, είναι παντρεμένος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν γνωρίζει τίποτα ούτε η σύζυγός του, ούτε κανένας από την οικογένειά του.

Όπως είπε, επικοινώνησε με το προφίλ της 12χρονης το καλοκαίρι, όμως δε θυμάται ποιον ακριβώς μήνα, ενώ υποστηρίζει ότι εκείνη του έστειλε πρώτη μήνυμα,
«Μου έστειλε εκείνη μήνυμα. Ηλικία έλεγε 20 ετών, δεν είχε φωτογραφία. Μου έστειλε “γεια τι κάνεις”, της είπα “καλά”. Μου είπε αν θέλω να γνωριστούμε και της απάντησα “γιατι όχι”. Τότε μου έστειλε αν θυμάμαι καλά ότι με ένα δωράκι μπορεί να με γνωρίσει κι εγω τη ρώτησα τι δωράκ. Τότε μου είπε “50 ή 70 ευρώ και να βρεθούμε σε αμάξι στα Σεπόλια”. “Ευχαριστώ πολύ, γεια σας”, της είπα και το έκλεισα», υποστήριξε ο δημοσιογράφος.
Η δεύτερη επικοινωνία του δημοσιογράφου με το προφίλ της 12χρονης
Υπήρξε, όμως, και δεύτερη επικοινωνία, καθώς ο Ηλίας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss