Σεπόλια – Λύτρας: «Τα παιδιά ζητούν τη μητέρα τους»

Σεπόλια: Ο Απόστολος Λύτρας διευκρινίζει ότι η μητέρα της 12χρονης δεν χρησιμοποίησε τον λογαριασμό που βρέθηκαν τα εμβάσματα

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τις τελευταίες εξελίξεις στη σοκαριστική αυτή υπόθεση, αλλά «ξεδιάλυνε» και το τοπίο γύρω από τη μητέρα και την οικογένεια.
«Η ψυχολογία της μητέρας δεν θα μπορούσε να είναι καλή», είπε στο MEGA o Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας ότι πρόκειται να καταθέσουν προσφυγή κατά του εντάλματος κράτησης. Επισήμανε μάλιστα πως τα στοιχεία που είναι εναντίον της μητέρας είναι οι καταθέσεις που βρέθηκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Στο φως της δημοσιότητας ωστόσο έχουν έρθει νέα μηνύματα που αντάλλαζε η μητέρα με τον 53χρονο, Ηλία Μίχο και προκαλούν αναπάντητα ερωτήματα. Η 37χρονη φέρεται να έστειλε στον βιαστή πως την γλίτωνε φθηνά με μόνο 450 ευρώ.
«Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην σε καταδώσω. Πολύ φτηνά. Στις 6 να τα έχεις εκεί. Μη στείλεις τίποτα εδώ. Αν δεν τα έχεις ως τις 6, θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα. Και τον γιο σου και την γυναίκα σου και τον … που σε κάλυπτε και πήγαινες στην αποθήκη με το παιδί μου», φέρεται να έγραφε στο SMS προς τον 53χρονο η μητέρα της 12χρονης.

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας παραδέχτηκε ότι το μήνυμα είναι πραγματικό, αλλά επισήμανε πως είχε προηγηθεί η καταγγελία της μητέρας.

«Η μητέρα έχει ήδη παραδώσει τα κινητά τηλέφωνα του παιδιού. Η ίδια έχει πάει στο τμήμα Ανηλίκων, έχει κάνει ότι διαδικασία της έχουν πει και στέλνει αυτό το μήνυμα. Ο λόγος που ζήτησε τα χρήματα από την σύζυγο του κατηγορούμενο δεν αφορά καθόλου την κατηγορία και γι’ αυτό δεν δέχτηκε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισης για το συγκεκριμένο θέμα», είπε ο κ. Λύτρας.
Σχετικά με τα οκτώ παιδ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss