Σεπόλια: «Οσοι έκαναν κακό στο παιδί μου να πληρώσουν», λέει η μητέρα

Σεπόλια: Η 37χρονη μητέρα περιμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση για το αίτημα αποφυλάκισης και ρωτάει συνεχώς για τα ανήλικα παιδιά της, αλλά και για τη 12χρονη

Απομονωμένη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται η μητέρα της 12χρονης στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια. Η 37χρονη προαυλίζεται ελάχιστα, βρίσκεται μακριά από τις συγκρατούμενες της και έχει συχνή επικοινωνία με τους δικηγόρους και την οικογένεια της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, η 37χρονη μητέρα, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, είναι σε άσχημη ψυχολογική και οικονομική κατάσταση. «Όσοι πείραξαν το παιδί μου, όσοι έκαναν κακό στο κοριτσάκι μου να πιαστούν και να πληρώσουν», φέρεται να λέει η μητέρα ενώ αρνείται τις κατηγορίες. Η 37χρονη μητέρα περιμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση για το αίτημα αποφυλάκισης και ρωτάει συνεχώς για τα ανήλικα παιδιά της, αλλά και για τη 12χρονη.

Σεπόλια: Δέκα οι συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης
Δέκα άτομα έχουν συλληφθεί για τους βιασμούς της 12χρονης από τα Σεπόλια. Πρόκειται για τον Ηλία Μίχο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη, ακόμη 8 άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έχουν βιάσει την άτυχη κοπέλα, αλλά και τη 37χρονη μητέρα της, που κατηγορείται για μαστροπεία.

Η τελευταία σύλληψη στην υπόθεση φρίκης της 12χρονης από τα Σεπόλια είναι ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων ενώ λίγο νωρίτερα είχαν συλληφθεί τρία άτομα, τα οποία είχε αναγνωρίσει η 12χρονη.

Σεπόλια: Οι τέσσερις νέες συλλήψεις για τους βιασμούς της 12χρονης
Μετά την κατάθεση της ανήλικης η οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει τους βιαστές τους ανάμεσα σε 200 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί, οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης.
Πρόκειται για 4 άτομα, υπεράνω υποψίας, υψηλά αμοιβόμενους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα όπως έλεγαν από την αρχή αστυνομικές πηγές.
Οι τρεις από τους 4 (με εξαίρεση τον 35χρονο εισοδηματία από τον Κορυδαλλό δηλαδή) είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες δηλώνοντας ότι ενδεχομένως να είχαν μιλήσει με την 12χρονη στο blindchat αλλά δεν την είχαν συναντήσει. Αποδείχθηκε ότι έλεγαν ψέματα καθώς τα σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss