Σεπόλια: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το AirBnb που πήγαινε η 12χρονη

Σεπόλια: Η ανήλικη έχει αναγνωρίσει το σπίτι που την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος ενώ στην κατάθεσή της είπε πως κάθε βράδυ την περίμενε ένας πελάτης

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.
Η κάμερα της εκπομπής Live News βρέθηκε μέσα στο σπίτι, το οποίο αναγνώρισε το 12χρονο κορίτσι στην τελευταία κατάθεση που έδωσε.

Στο σπίτι αυτό η ανήλικη είπε πως την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος και την εξέδιδε καθώς παιδεραστές είχαν κλείσει ραντεβού με αντίτιμο από 50 μέχρι και 100 ευρώ για να βιάσουν ένα κορίτσι της 6ης Δημοτικού.
Όπως μεταδίδει η τηλεοπτική εκπομπή, το σπίτι είναι ένα 6όροφο Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, με την είσοδο της πόρτας να ξεκλειδώνει με κωδικό, ενώ ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος στη φριχτή υπόθεση κάθε φορά είχε το κατάλληλο κλειδί του διαμερίσματος που είχε κλείσει, για να βιώσει το κορίτσι το μαρτύριο του, με εκείνον να την κακοποιεί πάντα πρώτος, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος και στη συνέχεια να την αφήνει στα χέρια «πελατών».

Οι αστυνομικοί δείχνουν στην 12χρονη καρέ όπως αυτά που φαίνονται στο βίντεο, με το κρεβάτι που υπήρχε και την τηλεόραση που ήταν κρεμασμένη σε τοίχο, το μπάνιο του διαμερίσματος, τη μικρή κουζίνα και το υποτυπώδες σαλόνι με τα σκαμπό, δίπλα από τα παράθυρα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ανήλικη αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το δωμάτιο και είπε ότι τις νύχτες που πήγαινε σε αυτό, την περίμενε κάθε φορά ένας πελάτης, που είχε πληρώσει το αντίτιμο της κακοποίησης.
Οι 3 τελευταίοι όροφοι νοικιάζονταν συνήθως σε ανυποψίαστες οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στους 3 πρώτους που ήταν και οι φθηνότεροι, υπήρχαν από δύο διαμερίσματα στον κάθε όροφο, με την 12χρονη να θυμάται και να περιγράφει τα όσα ζούσε από τη στιγμή που έφτανε.
«Ανεβαίναμε από την είσοδο και μετά υπήρχε μια πόρτα. Ο Ηλίας Μίχος είχε ένα κλειδί και την ξεκλείδωνε. Σε εκείνο το δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη.
Η εξώπορτα ανοίγει με κωδικό που έδινε ο υπεύθυνος. Αμέσως μετά η 12χρονη μαζί με τον 53χρονο ανέβαιναν στο διαμέρισμα που είχε συμφωνηθεί. Σε αυτό που λίγο αργότερα έφτανε ο εκάστοτε παιδεραστής.

Το κορίτσι πλέον μετά από όλες τις έρευνες και τις αποκαλύψει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss