Σεπόλια: Το «σκοτεινό» προφίλ του 53χρονου βιαστή – Πώς παραπλάνησε τους πάντες

Η βιτρίνα που κατάφερε να χτίσει ο 53χρονος, πίσω από την οποία κάλυπτε τις αρρωστημένες του πράξεις

Η εικόνα – βιτρίνα του καλού επιχειρηματία, κοινωνικά δραστήριου ανθρώπου και πολιτικά ενεργού που έχτιζε για πολλά χρόνια ο 53χρονος από τα Σεπόλια, φερόμενος δράστης του βιασμού της 12χρονης, έχει καταρρεύσει από τα συγκλονιστικά στοιχεία σε βάρος του.
Φρόντιζε εντέχνως το προφίλ του, για να κρύβει την σκοτεινή του πλευρά. Παρουσιαζόταν ως ένας σωστός επιχειρηματίας, καλός άνθρωπος, με κοινωνικά ενδιαφέροντα και καλλιτεχνικές ευαισθησίες, με έντονη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα αυτά ήταν απλά μία βιτρίνα, πίσω από την οποία κάλυπτε τις αρρωστημένες του πράξεις. Η αστυνομία ερευνά αν με αυτό το ψεύτικο προφίλ που παρουσίαζε, παρέσυρε κι άλλα ανήλικα θύματα, εκτός από την 12χρονη.
Η γιαγιά της 12χρονης μιλώντας στο MEGA περιγράφει την τραγική κατάσταση της εγγονής της.

«Έχει κλειστεί το παιδί μέσα, κλαίει όλη μέρα. Εγώ δεν τον ήξερα. Λέω την αλήθεια. Δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο. Δεν μου άρεσε όταν είδα να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής».

Ενεργή συμμετοχή στα κοινά
O 53χρονος είχε έντονη συμμετοχή στα κοινά και επαφές με πολιτικούς. Μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή του Κολωνού, διαφήμιζε συχνά τη σχέση του με κορυφαία στελέχη και φωτογραφιζόταν μαζί τους, για να δείχνει ότι έχει διασυνδέσεις και υψηλές γνωριμίες.
Ο Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Υγείας δήλωσε: «Τι να συζητήσουμε; Για ένα κάθαρμα; Τι να σωφρονίσουμε; Ήταν μέλος της ΝΔ. Έχει φωτογραφηθεί με κόσμο και μαζί μου. Ωστόσο, καθημερινά φωτογραφιζόμαστε με χιλιάδες πρόσωπα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι διασύνδεση υπάρχει… Δεν μπορώ να καταλάβω ποια διασύνδεση μπορεί να υπάρχει με εμένα και τον 53χρονο».

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε: «Ένας εγκληματίας, με φρικτές και αποτρόπαιες πράξεις. Είναι υποχρέωση της Ελληνικής πολιτείας, να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα όλων αυτών που διεκδικούσαν να πάρουν σειρά, για να βιάσουν το 12χρονο κορίτσι».
Για να περνά την εικόνα ενός θεοσεβούμενου πολίτη, με διακεκριμένο φιλανθρωπικό έργο, είχε γίνει επίτροπος του Ιερού Ναού της περιοχής.
Λάτρης και του καλλιτεχνικού χώρου, πρόθυμος να βοηθήσει «Το σπίτι του Ηθοποιού», με… αντάλλαγμα μια φωτογραφία με γνωστούς ηθοποιούς, για να περνάει το προφίλ του δημοφιλούς και φιλικού ανθρώπου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss