Σεπόλια: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε οργισμένη αντίδραση της ΝΔ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, ανάρτησε στο TikTok βίντεο με σάτιρα του Χριστόφορου Ζαραλίκου και κριτική για την υπόθεση των Σεπολίων, χρησιμοποιώντας υβριστικό hashtag για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία αντέδρασε με οργισμένη ανακοίνωση.

Με ένα μπαράζ δημοσιεύσεων στον λογαριασμό του στο TikTok, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης σχολίασε την υπόθεση των Σεπολίων επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση.
Το θέμα, όμως, με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις του κ. Μαμουλάκη αφορούσε τα hashtag που χρησιμοποίησε στις αναρτήσεις που έκανε.

Μια από τις αναρτήσεις του κ. Μαμουλάκη που έφερε την έκρηξη από πλευράς Νέας Δημοκρατίας.

Στα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του, χρησιμοποίησε μια σειρά από υβριστικά hashtags με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκης αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστες! Η αθλιότητα και η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ! Αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πίσω από την εκστρατεία λάσπης βρίσκεται το κόμμα του και ότι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss