Serie A: Συναρπαστικό ματς στη Γένοβα!

Serie A: Η Κάλιαρι προηγήθηκε, η Σαμπντόρια ανέτρεψε το σκορ στο τελευταίο τέταρτο και ο Ναϊγκολάν στο 6ο των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 2-2. Ασίστ ο Λυκογιάννης!

Η Κάλιαρι έψαχνε μια νίκη που θα της δώσει… αέρα στην προσπάθειά της να μείνει στη Serie A. Πηγαίνοντας στη Γένοβα για να αντιμετωπίσει την Σαμπντόρια, η ομάδα της Σαρδηνίας είχε ελπίδες και μέχρι το τελευταίο τέταρτο του ματς αποδείχθηκαν βάσιμες. Όμως η «Ντόρια» έκανε την ανατροπή! Αλλά ο Ναϊγκολάν ήταν εκεί για να σώσει έστω το βαθμό (2-2)!

Η ομάδα της Σαρδηνίας μπήκε μπροστά στο σκορ στο ματς της 26ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Ο Πέδρο στο 12ο λεπτό ήταν αυτός που σκόραρε, με τον Λυκογιάννη να έχει την ασίστ! Ο Έλληνας άσος είχε ασίστ και στο προηγούμενο ματς που αγωνίστηκε (είχε αποβληθεί κιόλας).

Το ματς κυλούσε με την Κάλιαρι να κρατά το 1-0, αλλά στο τελευταίο τέταρτο του ματς και μέσα σε ένα τρίλεπτο μάλιστα, ήρθαν τα πάνω-κάτω!

Ο Μπερεζίνσκι στο 78’ ισοφάρισε για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Το 1-1 έδωσε την ψυχολογία στη Σαμπντόρια και «πάγωσε» την Κάλιαρι, η οποία το πλήρωσε.

Κι αυτό γιατί στο 81’ οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή. Ο Γκαμπιαντίνι διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ της ομάδας απ’ τη Γένοβα!

Όλα έδειχναν πως η Σαμπντόρια θα πάρει τη νίκη έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αλλά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ναϊγκολάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2! Δίνοντας τον ένα βαθμό στην Κάλιαρι!

Με την ισοπαλία αυτή, η Σαμπντόρια έφτασε τους 32 βαθμούς και είναι 10η στο Καμπιονάτο. Η Κάλιαρι έφτασε τους 22 και βρίσκεται στην 17η θέση, μία πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss