Serie A: Ασταμάτητη Ουντινέζε, έκτη σερί νίκη!

Serie A: Με ανατροπή και γκολ στις καθυστερήσεις η Ουντινέζε πήρε μία ακόμη σπουδαία νίκη επικρατώντας στο «Μπεντεγκόντι» της Ελλάς Βερόνα με 2-1.

Μόντσα, Σασουόλο, Ρόμα, Φιορεντίνα, Ίντερ. Τα «θύματα» της Ουντινέζε στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές του Ιταλικού Πρωταθλήματος. Την 8η αγωνιστική, φαινόταν πως το σερί θα «σπάσει». Αλλά στο τέλος χαμογέλασε και πάλι η ομάδα του Αντρέα Σοτίλ.

Χρειάστηκε γκολ στις καθυστερήσεις και να γίνει ανατροπή στο σκορ, προκειμένου να έρθει το τελικό 2-1 για την Ουντινέζε. Η οποία έφτασε τις έξι σερί νίκες και είναι για τα καλά ομάδα κορυφής!

Οι «Έλληνες» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο ματς στο 23ο λεπτό. Ο Τζος Ντόιγκ έκανε το 1-0 που ήταν κι αποτέλεσμα ημιχρόνου. Η Ουντινέζε στο δεύτερο μέρος έγινε πιο πιεστική και κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση στο 70ο λεπτό με τον Μπέντο.

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προσπαθούν και δικαιώθηκαν στο 3ο λεπτό του έξτρα χρόνου. Ο εξαιρετικός διεθνής Σλοβένος, Μπιγιόλ, ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά σκοράροντας για το 1-2. Χαρίζοντας ακόμη μια νίκη στην ομάδα του!

Η οποία πλέον έχει 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του Καμπιονάτο. Πίσω από Νάπολι και Αταλάντα! Η Ελλάς Βερόνα έμεινε στους 5, όντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής στη Serie A σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Νάπολι-Τορίνο 3-1

Ίντερ-Ρόμα 1-2

Έμπολι-Μίλαν 1-3

Λάτσιο-Σπέτσια 4-0

Λέτσε-Κρεμονέζε 1-1

Σαμπντόρια-Μόντσα 0-3

Σασουόλο-Σαλερνιτάνα 5-0

Αταλάντα-Φιορεντίνα 1-0

Γιουβέντους-Μπολόνια 3-0

Βερόνα-Ουντινέζε 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

Νάπολι 20

Αταλάντα 20

Ουντινέζε 19

Λάτσιο 17

Μίλαν 17

Ρόμα 16

Γιουβέντους 13

Σασουόλο 12

Ίντερ 12

Τορίνο 10

Φιορεντίνα 9

Σπέτσια 8

Λέτσε 7

Σαλερνιτάνα 7

Έμπολι 7

Μόντσα 7

Μπολόνια 6

Βερόνα 5

Κρεμονέζε 3

Σαμπντόρια 2

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss