Σφάλμα της Microsoft δίνει στους χρήστες των Windows 10 μια αναβάθμιση

Σε ορισμένους χρήστες των Windows 10 δόθηκε ένα κέρασμα που δεν περίμεναν αυτή την εβδομάδα χάρη σε ένα σφάλμα της Microsoft. Φαίνεται ότι ένα σφάλμα στο πρόγραμμα ενημέρωσης της εταιρείας έδωσε στους κατόχους μη υποστηριζόμενων υπολογιστών την ευκαιρία να κατεβάσουν την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 11.

Αν δεν το γνωρίζατε ήδη, τα Windows 11 προκάλεσαν αρκετές διαμάχες όταν κυκλοφόρησαν πέρυσι με αυτό το λογισμικό να μην λειτουργεί σε μηχανήματα που δεν είχαν τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή με ασφάλεια TPM 2.0. Αυτό το κομμάτι υλικού κάνει τα πράγματα πολύ πιο σταθερά, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στον ίδιο τον υπολογιστή.
Όποιος έχει μια παλαιότερη συσκευή – χωρίς TPM – έχει αναγκαστεί από τότε να αγοράσει έναν νέο υπολογιστή εάν ήθελε Windows 11, αλλά αυτή η τελευταία έκδοση σημαίνει ότι ακόμη και όσοι διαθέτουν μη υποστηριζόμενους φορητούς υπολογιστές έχουν πρόσβαση στα windows 11.

Οι θαυμαστές των Windows 10 έσπευσαν να δημοσιεύσουν εικόνες της ενημέρωσης που έφτασαν στις συσκευές τους με έναν χρήστη να λέει: “Το παλιό μου Dell Optiplex 7040, i7-6700 3.4GHz, 16GB, Intel HD 530 έγινε σήμερα κατάλληλο και το αναβάθμισα. ” Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Έλαβα την ενημέρωση στο Surface Pro 4, i5, 4gb ram. Λειτουργεί μια χαρά!”
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η τελευταία αναβάθμιση των Wi …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss