The Shape of Water: Ο παραμυθάς Guillermo del Toro, επιστρέφει στα παλιά του λημέρια (trailer)

Η Fox Searchlight κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το The Shape of Water, το νέο φίλμ του Guillermo del Toro. Το πρώτο trailer φανερώνει την γνωστή παραμυθένια ατμόσφαιρα του Μεξικανού σκηνοθέτη και προειδεάζει για ένα αξιόλογο φίλμ, με πολύ καλές ερμηνείες.

Το φίλμ εξελίσσεται στην Αμερική του 1963 και την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Σε ένα απόρρητο κυβερνητικό εργαστήριο εργάζεται η μοναχική Elisa (Sally Hawkins), η οποία είναι παγιδευμένη σε μια ζωή σιωπής και απομόνωσης. Σύντομα όμως η ζωή της θα αλλάξει για πάντα, όταν θα ανακαλύψει μαζί με την συνάδελφο της Zelda (Octavia Spencer) ένα μυστικό και άκρως απόρρητο πείραμα.

 

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Guillermo del Toro («Pan’s Labyrinth», «Blade II»), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Vanessa Taylor («Game of Thrones», «Divergent»). Την κινηματογράφηση του φίλμ έχει αναλάβει ο Dan Laustsen («Crimson Peak»), ενώ τα οπτικά εφέ θα επιμεληθεί ο Dennis Berardi («Pacific Rim»).

Πρωταγωνιστούν οι Sally Hawkins («Blue Jasmine»), Michael Shannon («Man of Steel», «Midnight Special»), Lauren Lee Smith «CSI: Crime Scene Investigation»), Doug Jones («Falling Skies»), Octavia Spencer («The Help»), Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg και Dru Viergever.

Αν και η πλοκή είναι ιδιαίτερα λιτή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η ιστορία εστιάζει σε μια μουγκή επιστάτρια που εργάζεται σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο όπου κρατείται ενας αμφίβιος άνθρωπος, ο οποίος μοιάζει πολύ με αυτόν που είδαμε στις ταινίες του Hellboy. Επηρρεασμένη απο την συμπάθεια της για το πλάσμα, η επιστάτρια θα το βοηθήσει να αποδράσει και να εισέλθει στον επικίνδυνο κόσμο που παραμονεύει πέρα απο την ασφάλεια της δεξαμενής του.

Υστερα απο μια μάλλον προβληματική ενασχόληση με τις ακριβές και μεγάλης κλίμακας παραγωγές («Pacific Rim», «Crismon Peak»), o Guillermo del Toro επιστρέφει στις ρίζες του, με ένα σχεδόν ανεξάρτητο φίλμ που θυμίζει κάτι απο την αρχή της καριέρας του και ταινίες όπως το Cronos και το Pan’s Labyrinth.

Το The Shape of Water θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss