Σία Κοσιώνη: «Tα κατάφερα και, πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς ούτε και εγώ»

Μέσα από τα social media επέλεξε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση. Αφορμή στάθηκε η παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, για την οποία η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει κάθε λόγο και δικαίωμα να αισθάνεται υπερήφανη.

Ειδικότερα, η Σία Κοσιώνη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα! Πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς. Και πρώτα από όλα δεν μου το είχα εγώ η ίδια. Κάπνιζα πολύ και από μικρή. Ακόμη και σήμερα οι φίλοι μου δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι η Σία δεν καπνίζει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όμως, ναι, η Σια δεν καπνίζει πια και το οφείλει στον Κώστα της που πρώτος το κατάφερε δείχνοντάς μου τι θα πει αποφασιστικότητα και πείσμα, στην σπουδαία Παρασκευή Κατσαουνου, καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ που με την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση μας έδειξε τον τρόπο και φυσικά στον μικρό μου Δήμο που ήταν δίπλα μου και με υποστήριζε σε κάθε βήμα παρακολουθώντας τους στόχους μου».

«Ένα μήνυμα λοιπόν από μένα. Στους μικρούς: μαγκιά τελικά είναι να είσαι ελεύθερος. Στους μεγάλους: αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Ζήτα βοήθεια», κατέληξε η Σία Κοσιώνη στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε ΕΔΩ αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss