Σίδνεϊ: Η εντυπωσιακή φωταγώγηση της όπερας με το πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ

Μια εικόνα της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ προβλήθηκε στα πανιά της Όπερας του Σίδνεϊ στις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε στο Κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία σε ηλικία 96 ετών στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 και άφησε πίσω της τα τέσσερα παιδιά.
Η Elizabeth Alexandra Mary Windsor γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926. Παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947 και ανέβηκε στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας στις 6 Φεβρουαρίου 1952 μετά το θάνατο του πατέρα της, Βασιλιά Γεώργιο.

Δείτε την gallery:

PHOTO GALLERY

Photo 1/3

Μια εικόνα της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ προβλήθηκε στα πανιά της Όπερας του Σίδνεϊ στις 10 Σεπτεμβρίου 2022. Πηγή: Photo by James D. Morgan/Getty Images

Photo 2/3

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε στο Κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία σε ηλικία 96 ετών στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 και άφησε πίσω της τα τέσσερα παιδιά.Πηγή: Photo by James D. Morgan/Getty Images

Photo 3/3

Η Elizabeth Alexandra Mary Windsor γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926. Πηγή: Photo by James D. Morgan/Getty Images

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρέμεινε στο θρόνο μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου 2022, όντας η πρώτη φορά που ένας Βρετανός μονάρχης γιορτάζει ένα πλατινένιο ιωβηλαίο (70 χρόνια στον θρόνο). Στο Ηνωμένο Βασίλειο προγραμματίζεται μια επιπλέον δημόσια αργία και το παραδοσιακό τριήμερο τραπεζικής αργίας του Μαΐου θα μεταφερθεί στις αρχές Ιουνίου, για να δημιουργηθεί ένα ειδικό τετραήμερο Σαββατοκύριακο Ιωβηλαίου.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει υποσχεθεί έναν εορτασμό «που συμβαίνει μια φορά σε κάθε γενιά», και ο οποίος «θα συνδυάσει τα καλύτερα στοιχεία βρετανικής τελετουργικής μεγαλοπρέπειας και θεάματος με κορυφαίες καλλιτεχνικές και τεχνολογικές επιδείξεις».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss