Σήφης Βαλυράκης: Για συγκάλυψη μιλούν η οικογένεια και οι δικηγόροι

Συνέντευξη Τύπου της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη και των δικηγόρων της παραχωρήθηκε την Τετάρτη, στη διάρκεια της οποίας έγινε καταγγελία συγκάλυψης της δολοφονίας του άλλοτε πολιτικού.

Συγκάλυψη του εγκλήματος κατήγγειλαν ο γιος και ο αδελφός του Σήφη Βαλυράκη, αναφερόμενοι στον θάνατο του άλλοτε υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας τον Ιανουάριο του 2021. Την Τετάρτη (12/10), η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη και οι δικηγόροι της, Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, παραθέτοντας στοιχεία που ενισχύουν τους ισχυρισμούς τους.
Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια Βαλυράκη έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια και όχι για δυστύχημα, αναφορικά με τον θάνατο του πολιτικού στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Ερέτριας στην Εύβοια.

«Είχα την ατυχία γιατί ήμουν ο μόνος που τον είδα, γιατί έκανα την αναγνώριση του πτώματος, δεν ήταν θαλάσσιο ατύχημα. Ήταν εγκληματική ενέργεια. Ο πατέρας μου ξυλοκοπήθηκε βαριά, είχε μελανιές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο», είπε μεταξύ άλλων ο γιος του Σήφη Βαλυράκη.
«Στο πρώτο στάδιο που θα έπρεπε να ενεργοποιηθούν με τον πιο έντονο και συστηματικό τρόπο όλοι οι μηχανισμοί ενός κράτους δικαίου, για τη διαλεύκανση μιας δολοφονίας, σε αυτό το πρώτο στάδιο ενεργοποιούνται όλοι οι μηχανισμοί συσκότισης», ανέφερε από την πλευρά του ο δικηγόρος, Νίκος Κωνσταντόπουλος.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss