Σιλβέστερ Σταλόνε: Το διαζύγιο-βόμβα, η περιουσία των 400 εκατ. δολαρίων και η άστατη ζωή του «Ρόκι»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τα όσα οδήγησαν στο πολύκροτο διαζύγιο του Σιλβέστερ Σταλόνε με την τρίτη του σύζυγο,Τζένιφερ Φλάβιν. 

Το διαζύγιο του Σιλβέστερ Σταλόνε με την τρίτη του σύζυγο, πρώην μοντέλο και μητέρα τριών απο τα παιδιά του, έχει συγκλονίσει το Χόλιγουντ, όπου η σχέση τους είχε θεωρηθεί μέχρι σήμερα μία από τις πιο σταθερές στον άστατο κόσμο του θεάματος.
Ο «Ρόκι» και η Τζένιφερ Φλάβιν χωρίζουν μετά από 25 χρόνια γάμου και ενώ οργιάζουν οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να παίρνει χωριστούς δρόμους με αφορμή ένα…ροτβάιλερ ονόματι Ντουάιτ. Ο Σταλόνε λατρεύει τον Ντουάιτ το όνομα του χαρακτήρα του στη νέα τηλεοπτική δραματική σειρά, Tulsa King – και δημοσιεύει συχνά βίντεο και φωτογραφίες του κατοικίδιου του στα social media.

Μέλη της οικογένειας είπαν στον ιστότοπο TMZ ότι ο ηθοποιός ήθελε ο σκύλος να βοηθήσει στην προστασία της οικογένειας στα σπίτια τους στο Λος Άντζελες και στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Αλλά η εν διαστάσει πλέον σύζυγός του που συναίνεσε να αποκτήσουν δύο ακόμη σκυλιά, δεν ήθελε ένα τεράστιο ροτβάιλερ στο σπίτι και έφερε έντονες αντιρρήσεις. Η διαφωνία τους φέρεται να προκάλεσε μια τεράστια διαμάχη που έφερε στο φως άλλα προβλήματα, με αποκορύφωμα την απόφασή της να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Οι θεωρίες για τη συγκάλυψη του τατουάζ και…ο διάσημος σκύλος

Κωμικοτραγική λεπτομέρεια οτι ο διάσημος ηθοιός αποφάσισε να καλύψει το τατουάζ που ειχε στον ώμο με το πρόσωπο της συζύγου του, με τον αγαπημένο του σκύλο, άγνωστο αν το έκανε πριν η μέτά την απόφασή της να τον εγκαταλείψει. Επιδεικνύοντας το τατουάζ στον μυώδη ώμο του, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ισχυρίστηκε πριν από μερικά χρόνια ότι είχε υπομείνει…25 ώρες αγωνίας για να αποκτήσει για πάντα στο σώμα του, με μια εικόνα της αγαπημένης του συζύγου, Τζένιφερ Φλάβιν.
Ειδήμονες στα τατουάζ «συγκάλυψης» κάνουν θραύση, δημιουργώντας νέα σχέδια πάνω στα παλιά και ο σταρ του «Ρόκι» έγινε ένας από τους τελευταίους πελάτες τους. Οι υποψίες για τον γάμο τους γεννήθηκαν πριν από λίγες μέρες όταν ο Σταλόνε αποκάλυψε ότι ένας από τους σκύλους του είχε καλύψει το ρομαντικό τατουάζ με το πρόσωπο της συζύγου του.
Το ζευγάρι φαίνεται να έχει έντονα διαφορετικές απόψεις για τα σκυλιά γενικά. Ο Σταλόνε παραπονέθηκε κάποτε σε μια εκπομπή οτι η Φλάβιν είχε στειρώσει ένα προηγούμενο σκυλί τους, παρά τη θέλησή του και πίστευε οτι το χρώμα του δεν ταίριαζε…με τις κουρτίνες.

Ο Σταλόνε, 76 ετών, παραδέχτηκε ότι το ζευγάρι – που έχει τρεις κόρες: τη Σιστίν, τη Σκάρλετ και τη Σοφία – μάλωνε συχνά για τον σκύλο, αλλά επέμεινε ότι δεν ήταν αυτή η πραγματική αιτία του διαζυγίου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss