Σήμερα 4/3 κλείνουν οι μπάρες του μετρό στο Σύνταγμα

Μόνον με το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή την κάρτα ath.ena card θα ανοίγουν από την Κυριακή οι μπάρες στο μετρό στο Σύνταγμα. Οι μπάρες πέφτουν την Κυριακή 4 Μαρτίου.

Ενόψει του κλεισίματος, ο ΟΑΣΑ εξέδωσε οδηγίες για την εύρυθμη μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

Ο Οργανισμός υπενθυμίζει στο επιβατικό κοινό τα ακόλουθα:

  • Να έχει εφοδιαστεί με έγκυρο ηλεκτρονικό εισιτήριο-κάρτα (ATH.ENA Ticket / ATH.ENA Card).
  • Να επικυρώνει το εισιτήριο-κάρτα στις πύλες του σταθμού εισόδου.
  • Να επικυρώνει το εισιτήριο-κάρτα στις πύλες του σταθμού εξόδου.

Δηλαδή, ο επιβάτης με σταθμό αφετηρίας π.χ. την «Αττική» και τελικό προορισμό το «Σύνταγμα», προκειμένου να εξέλθει από τον σταθμό «Σύνταγμα» οφείλει να επικυρώσει το εισιτήριο-κάρτα πρώτα στις πύλες του σταθμού «Αττική» και στη συνέχεια στο «Σύνταγμα».

  1. Στον σταθμό του Συντάγματος οι πύλες θα κλείσουν την Κυριακή 4 Μαρτίου, πλην της πύλης των ΑμεΑ.
  2. Από τις 5 έως τις 10 Μαρτίου και από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου, το κλείσιμο των πυλών στο «Σύνταγμα» θα διεξαχθεί εκτός των ωρών αιχμής (6:00-10:00 και 15:00 έως 19:00).
  3. Η πύλη των ΑμεΑ στο «Σύνταγμα», η οποία χρησιμοποιείται για τη διέλευση ανέργων και ΑμεΑ, θα παραμείνει ανοιχτή από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου και θα κλείσει την επόμενη ημέρα.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες ο Οργανισμός εξήγγειλε το πλήρες κλείσιμο των πυλών σε 21 σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού έως τις 15 Μαρτίου. Εκτός από τον σταθμό «Σύνταγμα», στους σταθμούς «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος», «Μαρούσι» (αυτοί οι 15 σταθμοί θα κλείσουν στις 11 Μαρτίου, πλην της πύλης των ΑμεΑ, η οποία θα κλείσει στις 15 Μαρτίου) και στους σταθμούς «Αγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας» (οι πύλες σε αυτούς τους 5 σταθμούς έχουν κλείσει, πλην της πύλης των ΑμεΑ, η οποία θα κλείσει στις 15 Μαρτίου).

Στο μεσοδιάστημα, δηλαδή έως τις 15 Μαρτίου, ενδέχεται να προστεθούν και άλλοι σταθμοί.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss