Σίμος Κεδίκογλου: Διορθώνουμε τα λάθη σας, στηρίζουμε τους παραγωγούς

Σίμος Κεδίκογλου: «Φροντίζουμε για τις τιμές των καταναλωτών»

«Χαμογέλασα με την ερώτησή σας, εσείς καταργήσατε το 2016 τα Δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων και εμείς τα επαναφέραμε με το νόμο 4673/20 που ξαναδίνει τη δυνατότητα να διαθέτουν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί απευθείας τα αγροτικά προϊόντα τους», τόνισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου απευθυνόμενος στον βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ,. κ. Βασίλη Κόκκαλη.
Ο Υφυπουργός απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση με θέμα «Η ίδρυση δημοπρατηρίων αγροτικών προϊόντων ως ανάχωμα στην ακρίβεια και στη μείωση του αγροτικού εισοδήματος», σχολίασε ότι «έρχεστε όψιμα και μας κουνάτε το δάχτυλο ότι δήθεν δεν εφαρμόζουμε αυτό που βρήκατε να ισχύει από το 2011, ενώ τα κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ με νόμο το 2016» και συμπλήρωσε ότι «κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις, δε σβήνονται όλα επειδή είστε στην αντιπολίτευση, υπάρχει μνήμη της διακυβέρνησής σας».

Ο κ. Κεδίκογλου διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση δε θεωρεί τους παραγωγούς κομματικούς πελάτες, ούτε επιχειρεί να κερδοσκοπήσει προεκλογικά όπως μονίμως πράττει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Εμείς πιστεύουμε στον πρωτογενή τομέα, στη δύναμή του, στη σπουδαιότητά του γιατί δυνατός πρωτογενής τομέας σημαίνει δυνατή Ελλάδα» σημείωσε και επανέλαβε ότι ο πρωτογενής τομέας είναι θεμέλιο της οικονομίας και της κοινωνίας μας.
Μιλώντας για το θέμα των ανατιμήσεων, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον αγώνα δρόμου που επιχειρείται για την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας του αγροτικού τομέα με μοναδικό μέλημα αφενός τη μείωση των τιμών των τροφίμων για τον καταναλωτή και αφετέρου τη ταυτόχρονη στήριξη των αγρο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss